Vi lærer sprog

”Vi lærer sprog – ud i verden”.

I dette projekt har jeg været med til virtuelt at inspirere dagplejere og vuggestue personale til sjov sprogtræning med sange, lege, remser og historier ud fra de fokusord der arbejdes med i det enkelte uger.

Ca. hver 14.dag uploadede jeg 2 videoer her på siden. Den ene video henvender sig udelukkende til de voksne, hvor jeg bl.a. fortæller om de forskellige fokus ord og hvordan jeg har grebet dem an i videoen for børnene.  Den anden video henvender sig til børnene.

Flere oplysninger om hvorfor det er vigtig at arbejde med sprog i dagpleje og vuggestuer her..

I denne video præsenterer jeg mig selv og fortæller lidt hvad jeg tænker at byde ind med i dette virtuelle projekt  og som løber af stablen i ugerne 10-18.

Mandag i ugerne 10, 12, 14, og 17 vil jeg her på denne side oploade en video,  der henvender sig til de voksne, samt en video som henvender sig til sprogleg sang og leg med børnene.

Vi lærer sprog 1 - Fokus ord:

Vi lærer sprog 2 - Fokus ord:

Vi lærer sprog 3 - Fokus ord:

Vi lærer sprog 4 - Fokus ord:

Modtag mit nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få musik og sjov nyheder. Og nej jeg spammer dig ikke!