Børnekoncerter

 Jeg vil gerne give børn de allerbedste koncertoplevelser, og derfor tilbyder jeg bl.a. familiekoncerter, temakoncerter, samt aldersopdelte koncerter.

Mine koncerter vil passe godt til et arrangement i dagplejen, børnehaver, skoler, gymnastikforeninger, biblioteker, kulturhuse, byfester, markeder, handelsstandsforeninger, kirker, bycentre, festivaler mv.

Hvis du vil vil mere om mine koncerter, så scroll ned og klik på den koncert, der kan interesserer dig.

1-3år

Børneudgivelser

Jeg brænder for at give børn gode sjove musikalske oplevelser, hvor de kan bruge sin krop, sig selv og ikke mindst deres fantasi på mange forskellige måder.

Derudover vil jeg også gerne give børn mulighed for via musik og leg, at få mange sjove oplevelser sammen med andre børn.

Sang, leg og bevægelse giver nemlig gode sjove oplevelser. Og har man gode oplevelser sammen, så giver det gode relationer som kan føre til venskaber. Og venskaber er jo noget af det vigtigste, vi har her i livet.


Online univers

Mit online univers udvikler sig hele tiden, så følg med på siden. Har du en ide til et online projekt, hvor jeg kan bruges så lad endelig høre fra dig.

Inspirations kurser for voksne

Igennem mange år har jeg nydt at lave sjove inspirationskurser for voksne, der arbejder med børn og som gerne vil glæde sine børn med en masse leg, bevægelse, sang og musik. Jeg tilbyder både interne og eksterne inspirationskurser, for dagplejere, børnehavepersonale, skoler, gymnastikforeninger, uddannelsesinstitutioner mv.

Generelt kan man sige, at det i mine kurser er fokus på, hvordan musik kan bruges som redskab til sjov, leg og bevægelse.

Det du hører – glemmer du”

”Det du ser – husker du”

”Det du gør – forstår du”

Ovenstående ordsprog passer rigtig fint med, hvordan jeg ser og tilrettelægger mine kurser. Og det betyder bl.a. at sjov praksis er opprioriteret i forhold til en masse teori. Det betyder dog ikke, at der ikke skal snakkes teori på mine kurser,  men at du først skal se og opleve, hvordan en sang kan bruges og så bagefter sætter vi ord på.

Jeg har flere modeller hvormed mine kurser kan arrangeres/ afholdes:

Internt kursus:  I engagerer mig til et dagskursus (6 timer) eller aftenskursus (3 timer). Til kurserne kan der være max 40 kursister og kurserne foregår et sted i vælger.

Eksternt kursus: Et dags-eller aftenskursus som jeg arrangerer og som foregår et sted jeg vælger. Til kurserne kan der max være 24 kursister og min. 12.

Musik og sjov for børn (mig) + samarbejdspartner (jer). Her går vi sammen om at lave kurset. I sørger for lokale og fortæring, samt bruger jeres netværk til at få deltagere. Jeg står for alt hvad der hedder økonomi. Dvs. Jeg betaler alle udgifter og at deltagerne tilmelder sig via min webshop. Det betyder at I ikke vil komme til at have noget i klemme vedr. økonomi. Kommer der 10 betalende kursister får I som arbejdspartner tilbudt 2 pladser gratis.

Nedenstående kan du se, hvilke kurser jeg p.t. tilbyder. ( Jeg vil løbende oploade flere kurser – så hold øje med siden)

Har du spørgsmåls eller en ide til et kursus, så er du meget velkommen til at kontakte mig for yderligere info.

Kontakt mig her

Du er altid velkommen til at kontakte mig for at få mere info og en uforpligtende snak.

Modtag mit nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få musik og sjov nyheder. Og nej jeg spammer dig ikke!