Jeg har styrke - sange om følelser

Plaktat
Pressemeddelelse
Pressebillede Michael Back
Pressebillede Rikke Holmsgaard

Artikel Sjællandske tidende.

Artikel fagmagasinet Dyrlægen

”Jeg har styrke”  er et nyt børne album med  nye børnesange, der sætter fokus på  følesler, som børn går og tumler med i dagligdagen.

Det  følelser som: Glæde, håb, ked af det, troen på sig selv, længsel, vrede, bange, jalousi, indre ro mv. Følelser, som kan svære at forstå og rumme.

”Jeg har styrke” er sange, hvori børn kan se sig selv, lytte til, synge med på, danse til og ikke mindst snakke om, sammen med deres kammerater og deres voksne.

Det er sange, som hjælper børn med at sætte ord på følelserne, og som børn klogere på egne og andres følelser. Det er sange som kan være med til at gøre det nemmere at være barn, når følelserne driller.

jeg har styrke er lavet som et samarbejde imellem Michael Back og tekstforfatter Rikke holmsgaard, der sammen med sine børn Emilie og Mathias har skrevet teksterne. Musikken er komponeret og indspillet af Michael Back, der også er udøvende kunstner på albummet. 

En dagplejer skriver:

Michael Back Jensen og Rikke Holmsgaard har lavet et lille mesterværk i børnehøjde. I en tid, hvor der er fokus på den manglende trivsel blandt børn og unge, kommer denne cd som en kærlig påmindelse om, hvad det gode børneliv er. Rikke Holmsgaards fine tekster får lytteren til at huske, at børnelivet og legen har værdi i sig selv og Michael Backs iørefaldende og fine melodier og fantastiske sammensætning af instrumenter binder den smukkeste sløjfe på deres fælles projekt.
Gør dig selv den tjeneste at dykke ned i teksterne og nyd musikken på cd’en ” Jeg har styrke”. Alle voksne, som har børn i deres liv, bør også have denne cd.

Se release live streaming her.

Jeg har styrke - album
1. Lad mig være
2. Flyve alle veje
3. Ked af det
4. Du har styrke
5. Jeg vil ikke i skole
6. Sommerfugle sangen
7. Det sner
8. Jeg er så skidt
9. Kom og leg
10. Vejrtrækningssangen
Sponsorer:
Ejendomsmæglernes fond
Den danske dyrlægeforenings forsikringsforening
Koda.
Stor tak for jeres støtte!
 
koda

Tekstforfatter: Rikke Holmsgaard

Igennem et halvt børneliv har Rikke sat ord på børns følelser, børneliv og naturen. Rikke er mor til Emilie & Mathias og i 1997, blev hun dyrlæge og har i mange år arbejdet som dyrlæge for hunde og katte. Bor tæt ved vandet og store skove på Sjælland. Emilie og Mathias gik i musikalsk legestue hos Michael Back, Aalborg, fra 2013-2015. Her opstod ideen og de tre første sange (1,3,9) til dette projekt.

Hvad er "Jeg har styrke"

Komponist: Michael Back

Er ambassadør i sjov stimulerende børnemusik og en af Danmarks mest erfarne børnemusikere. I snart 30 år har Michael Back spillet rundt i landet med sine glade sange og koncerter. Igennem årene er det blevet til over 4300 arrangementer for børn og udgivelse af 5 børnealbums. Michael Back er kendt fra sin YouTubekanal ”Musik og Sjov TV”. Han er uddannet pædagog og har diplom i rytmisk musik og bevægelse.

Hør om titelsangen

malebog

Sangene på albummet beskriver en eller flere følelser. Disse følelser og stemninger er blevet illustreret med flotte sort/hvide tegninger og flotte farvetegninger.

Tegningerne er samlet i en “Jeg har styrke – malebog” og som indeholder 10 sort/hvide tegninger til farvelægning, samt 10 flotte farvetegninger, der kan bruges som inspiration og som ramme for en god snak om følelser.

Det er den fanstatiske tegner Joan Frandsen som har lavet alle illustrationerne og givet sang følelse/ stemning et “ansigt”.

Noder og tekster

denne bog finder du noder og tekster til 10 Jeg har styrke-sange.

I noderne er vers, omkvæd og mellemspil (c-stykke) noteret. Udover noder og tekster

med becifringer, indeholder bogen flotte farverige illustrationer.

Bogen er for dig, som gerne vil spille og synge Jeg har styrke-sangene.

 
 

Hør Rikke fortælle om

"Jeg har styrke" sange på YouTube - Musik og sjov TV

Modtag mit nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få musik og sjov nyheder. Og nej jeg spammer dig ikke!