Jul med Michael Back

Musik og sjov til julefesten.

Igennem mange år har jeg underholdt til mange forskellige julearrangementer. Jeg har forskellige juleshows og masser af repertoire, der gør at jeg kan optræde til julearrangementer i dagplejen, børnehaver, skoler, biblioteker, firmaer, storcentre m.v.

Jeg optræder ikke som julemand, men optræder gerne som nissen, der synger og leger med børnene.

Nissen hjælper også meget gerne julemanden med sangene omkring træet, hvis der skulle være behov for det. Derudover så kan nissen evt. også trylle og klovne.

Her nedenfor har jeg beskrevet lidt mere om det jeg tilbyder af juleunderholdning. Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte mig.

Michael Back – Musik og sjov for børn

 
Jul med Michael Back
Sang omkring træet

Sang omkring træet.

Det skal være sjovt og hyggeligt – ja rigtigt juleagtigt – at danse omkring træet og det må ikke være noget trækker i langdrag, så folk kommer til at kede sig. Samtidig er det heller ikke noget som bare skal overstås, da seancen omkring træet, hvor børn og voksne synger og leger sammen, er noget som børnene ser frem til.

Jeg har spillet til sangene omkring træet i mange år og synes selv jeg har fundet en model, hvor jeg spiller nogle traditionelle julesange som ”Glade jul” og ”Højt fra træets grønne top”) hvorefter jeg går i gang med nogle af alle de gode julesanglege, der findes.  Det kan være sange som Jeg gik mit over sø og land, På loftet sidder nisser, klip klap trampe og Nu det jul igen osv.).

Jeg har valgt disse sange, fordi det er nogen, som vi alle kan kender og kan synge med på. Det betyder blandt andet at folk ikke behøver at gå rundt med et lille sanghæfte og bare kan nyde det at synge og hinandens selskab omkring træet.

Sangene og legene omkring træet tager omkring 15-20 min.

Derfor spiller jeg gerne, inden der inviteres til sang og leg omkring træet, glade børnejulesange. Det kan være sange som Søren Banjomus, En lille nisse fra Amerika, Til julebal m.v.

Hvis du udover sang og leg omkring træet ønsker en afdeling med noget super sjov juleunderholdning, så kunne Nisse Fut være en god ide.

 

Juleunderholdning med Nisse FUT.

Der findes mange forskellige nisser: Kravle nisser, loftsnisser, skovnisser, bjergnisser, drillenisser … og selvfølgelig også Nisse Fut, der er Cirkus Nisse. og som elsker at tryllebinde folk med masser af god musik, gammeldags gøgl, og nissetrylleri m.v.

Nisse Fut kan meget mere end at spille musik og trylle. Han kan også hjælpe julemanden, når denne er sløj. For Nisse fut er nemlig også Doktor Nissen, der vil gøre alt for at få julemanden frisk. Han skal jo passe sit arbejde i julen. Og det er jo vigtigt!!!  

Nisse Fut kan så mange ting og vil så meget og en af de ting som han er allerbedst til det er, at få børn og voksne til at hygge sig, grine, danse og lege med hinanden.

Og det er jo det julen også er. Nemlig en tid hvor vi – børn og voksne leger sammen og får nogle sjove og skønne oplevelser som både børn og voksne vil mindes med glæde. Nisse Fut vil gøre alt for at børn og voksne får en super god oplevelse!

Et nisse fut show vil passe perfekt efter en afdeling med sang og leg omkring træet

Juleunderholdning med Nisse FUT.
Jul med Michael Back

Julen er en skøn tid med masser af sjove arrangementer for børn og voksne. Man kan godt sige, at julen er traditionernes tid. Her skal alt gerne være som det plejer og som man mindes. Jeg har igennem underholdt til mange julearrangementer og fundet en måde at gøre det på, hvor jeg blander mine egne sange og lege, med trad. Julesange og lege.

En pædagog udtaler:

Det han kan det er at bruge sig selv og er god til at sprede glæde igennem hans engagement. Han er god til at møde børnene og er sjov og dejlig at være i rum med.

Musik-sjov med Michael Back - Figur