Spilop hop - CD og bog

”Spilop Hop” er titlen på det seneste udspil, fra den kendte Nordjyske børnemusiker Michael Back, der i over 20 år har underholdt børn og barnlige sjæle med sine sjove sange og lege.

Spilop Hop”, der indeholder ikke mindre end 15 nye iørefaldende børnesange. Der er sjove sange om bl.a. dinosaurer, krokodiller, aber, fluer, klovne, stærke mænd, Ase mase land og racebiler. ”Spilop Hop” er fyldt med sjove aktiverende børnesange, som motiverer til leg og bevægelse og fællesskab.

Musik og leg skaber relationer. Gode sjove oplevelser,  hvor man synger, danser, hopper, griner og leger sammen, styrker den enkelte og ikke mindst fællesskabet. Musik og leg skaber bro imellem mennesker. Når man har gode og sjove oplevelser sammen, så har man en fælles platform, hvorpå der kan bygges venskaber.  Og venskab er jo noget af det vigtigste her i livet!

Til ”Spilop Hop” er der lavet en inspirationsbog, hvor alle sange beskrives med noder, becifringer, tekster og flotte illustrationer. Derudover er der til hver sang, flere legeideer med fokus på bevægelse, samarbejde og fællesskab. Bogen giver mange gode råd til formidling og kommer med konkrete bud på, hvordan man som voksen kan planlægge sjove programmer, som kan fastholde børnene.

Det er mit håb, at ”Spilop Hop” vil motivere og inspirere til mange sjove timers sjov leg og bevægelse, som vil skabe gode relationer, sammenhold og fællesskab!

Spilop Hop forhandles digitalt: ItunesAmazondeezergoogle playTidal

Titel: Spilop Hop – cd
Udgivet: 2016
Udgiver: Musik & Sjov for børn

Musik-sjov med Michael Back
Spilop Hop CD
"Dig og Mig"
"Fluen Frode"
"Klovne Spilop"
"Den stærke mand"
"Mig og min racerbil"
"Asemaseland"
"Den søde slange"
"Hej hej kom og leg"
"Jeg er en krokodille"
"Tril til mig"
"Byttesangen"
"Danse dino"
"Kom lad os danse"
"Godnat min skat"
Musik-sjov med Michael Back - Bog

Spilop Hop - Bog

Ideer til sjov leg, bevægelse og samarbejde.

Alle sange beskrives med noder, becifringer, tekster og flotte illustrationer. Derudover er der til hver sang, flere legeideer med fokus på bevægelse, samarbejde og fællesskab.

Bogen giver mange gode råd til formidling. Med M-programmet får du et konkret bud på, hvordan og kan planlægge sjove spændende programmer, der fastholder børnene og som udfordrer dem fysisk m.v. Du få også ideer til, hvad du kan før, under og efter en sang.

Spilop Hop ideholder ideer til leg med billige rekvisitter som:  Fluesmækkere, rørskåle, bolde, cykelslanger, måtter, karklude, klovnenæser, paptallerkner og murerbaljer.

Til Spilop inspirationsbog – kan du få en Spilop Hop – cd, hvor alle sange er indspillet med nogle af Danmarks allerbedste musikere.

Modtag mit nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få musik og sjov nyheder. Og nej jeg spammer dig ikke!