Ska' vi hoppe? - CD og bog

12 iørefaldende og glade børnesange, der inviterer til sjove lege, hvor man skal hoppe, danse, synge, vrikke, trampe, svømme, flyve, cykle, spille luftguitar m.v. Det er sange om kaniner, Fido (risposer), cirkus dyr, vaskehallen, dansesange og den ultimative “Godnat putte sange”.

”Ska`vi hoppe?” er sange og lege, der appellerer til fantasien og som stimulerer børn motorisk og til at bruge sig selv aktivt i et samspil med andre.

Det er sange og lege, der med succes kan synges og leges hjemme, i dagplejen, børnehaven, gymnastikforeningen, indskolingen og andre steder, hvor man gerne vil lave sjove musikalske lege sammen de mindre børn

Ska’ vi hoppe? – forhandles digitalt: Itunes, google play, YouTube

Titel: Ska’ vi hoppe?
Udgivet: 2000
Udgiver: Musik & Sjov for børn

Ska' vi hoppe CD
Ska' vi hoppe? CD
"Goddag Goddag"
"Jeg kan li at hoppe "
"Peter Kanin"
"Dyrenes cirkus sang"
"Vi skal alle.."
"Dreje, dreje"
"Fido"
"Hvor er dine hænder?"
"Vi tar` til vaskehallen"
"Når jeg er til fest"
"Godnat puttesang"
"Godnat Nu"
Ska' vi hoppe CD

Ska´vi hoppe? – Inspirationshæfte

I hæftet beskrives alle sange med tekst, noder, becifringer og flotte farverige tegninger, så også de mindre børn kan få noget ud at kigge i hæftet.

Til hver sang er der lavet en eller flere lege ideer, der alle er forslag til hvordan de enkelte sange kan synges/ leges.

I afsnittet ”Sådan bruger jeg sangen” kan man få ideer til hvornår det kan være en fordel at bruge sangen. Hæftet er på 32 sider, har formatet 21 cm x 21 cm og er fyldt med flotte og meget farverige børnetegninger.

Modtag mit nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få musik og sjov nyheder. Og nej jeg spammer dig ikke!