Musik og sjov TV

‘Musik og Sjov TV’ er en Youtubekanal, som henvender sig til at børn i førskoleren og som der gerne vil have sjove oplevelser med nye, samt  kendte børnesange, hvor børnene kan synge, danse og lege.

Hvem henvender musik og sjov TV sig til?

Børn
forældre
institutionspersonale m.v.

  • Børnene kan også se og høre mine sange inden de skal til en af mine koncerter. Bagefter kan oplevelsen bearbejdes ved at se sangene endnu engang.
  • Mange bruger kanalen til at se hvem det er som kommer og underholder til institutionens sommer- eller fødselsdagsfest. Der er også institutioner, der på en regnvejrsdag laver storskærmsarrangement, hvor de så danser og leger sammen med ”mig”.
  • Der er også mange voksne som bruger kanalen til at få ny inspiration til sange og lege.

Hvad indeholder musik og sjov TV?

Min youtubekanal indeholder over 100 videoer, som samlet er blevet set mere end 700.000 gange(fra d.d august 2020).

Playlister

For at gøre det nemt for både børn og voksne, har jeg lavet forskellige playlister. Bl.a. er der playlister med sangene fra mine 5 første CD-udgivelser fra børn.

Jeg er glad for playlister, da det giver mig mulighed for at præsentere nogle bestemte sange på forskellige måder. Samtidig giver det også børnene mulighed for nemt og trygt at kunne se, høre og lege en masse af mine sange i en bestemt rækkefølge.

Jeg brænder nemlig for at give børn gode sjove og lærerige oplevelser. Med youtube kanalen er der en platform, hvor børn kan synge og lege til mine sange hjemme på deres værelser, i stuen eller på storskærm i børnehaven.

Man kan også se og høre mine sange inden man skal til en af mine koncerter og bagefter kan oplevelsen bearbejdes ved at se sangene endnu engang. Ja videokanalen kan bruges på mange forskellige måder, samtidig med at både børn og voksne kan få mange gode ideer til nye sange, lege, rim og remser m.v.

Hvorfor har du lavet en Youtubekanal?

Jeg brænder nemlig for at give børn gode sjove og lærerige oplevelser. Med youtube kanalen er der en platform, hvor børn kan synge og lege til mine sange hjemme på deres værelser, i stuen eller på storskærm i børnehaven.

Det er nemlig mit håb og store ønske at mine sange bliver brugt og at de kan være med til at skabe glæde og måske også en masse leg og bevægelse rundt omkring. Derudover er det mit ønske at Musik og sjov TV skal være en af de bedste og mest sete børnemusik kanaler i Danmark. Så derfor vil der i den kommende tid ske spændende ting på min youtube kanal.

Hvor ofte lægger du videoer op?

Jeg har derfor lavet samarbejdet med Flamingo Film, der hjælper mig med at producerer mine kommende film. Det samarbejde betyder at jeg nu kan præsenterer sjove børnesange og videoer i allerbedste kvalitet og at jeg ligger en ny video op hver fredag kl. 9.00.

Hvordan sikrer jeg at børnene ser dine videoer hver fredag?

Hvis du ønsker at se mine videoer hver fredag, må du meget gerne abonnerer på min youtubekanal. Det er ganske gratis. Og for mig betyder mange abonnenter, at der åbner sig mange flere muligheder for at lave kanalen endnu bedre. Tryk her for at abonner på min video-kanal.

Her nedenfor kan du/ I se nogen af mine videoer. Vil du se flere og evt. abonnerer på min kanal, kan du gøre det her.

God fornøjelse
Michael Back – musik og sjov for børn

Musik og sjov TV – Børnetime

Igennem nogle år har jeg haft en youtubekanal, hvor jeg løbende oploader mine sange.

Lige p.t er der over 100 videoer, som er blevet set mere end 500.000 gange. Og det er jo bare helt fantastisk, at de er blevet set så meget. Men jeg vil gerne have mange flere til at se mine sange på youtube, så derfor satser jeg i år på at lave endnu flere kvalitets videoer for børn og barnelige sjæle.

Jeg har derfor lavet samarbejdet med Flamingo Film, der hjælper mig med at producerer mine kommende film. Det samarbejde betyder at jeg nu kan præsenterer sjove børnesange og videoer i allerbedste kvalitet og at jeg ligger en ny video op hver fredag kl. 9.00.

Det er nemlig  mit håb og store ønske at mine sange bliver brugt og at de kan være med til at skabe glæde og måske også en masse leg og bevægelse rundt omkring. Derudover er det mit ønske at Musik og sjov TV skal være en af de bedste og mest  sete børnemusik kanaler i Danmark. Så derfor vil der i den kommende tid ske spændende ting på min youtube kanal.

Mange bruger kanalen til at se hvem det er som kommer og underholder til institutionens sommer- eller fødselsdagsfest. Der er også institutioner, der på en regnvejrsdag laver storskærmsarrangement, hvor de så danser og leger sammen med ”mig”.

På Musik og Sjov TV kan du bl.a.:

  • Se de sjoveste børnevideoer i bedste kvalitet
  • Se og høre sangene fra mine 5 børneudgivelser
  • Få gode ideer til ugens sang i børnehaven
  • Få sang ideer til cirkus projektet i skolen
  • Få inspiration til rim og remser for de mindste
  • Få gode ideer til nye bevægelsessange.
  • Og meget meget mere.

Kanalen bliver allerede brugt flittigt af både børn og voksne. Der er mange børn der dagligt ser og høre mine sange. Der er også mange voksne som bruger kanalen til at få ny inspiration til sange og lege.

Hvis du synes det er godt det jeg har gang i, så må du meget gerne abonnerer på min youtubekanal. Det er ganske gratis. Og for mig betyder mange abonnenter, at der åbner sig mange flere muligheder for at lave kanalen endnu bedre.

Her nedenfor kan du/ I se nogen af mine videoer. Vil du se flere og evt. abonnerer på min kanal, kan du gøre det her.

God fornøjelse

Michael Back – musik og sjov for børn

Børnetime med Michael Back

Modtag mit nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få musik og sjov nyheder. Og nej jeg spammer dig ikke!