"Per Syvspring" koncert
(Bedsteforældre Koncert)

“Per Syvspring” koncerten henvender sig bl.a. tl bedsteforældre og andre, der gerne vil  give børn, en super sjov oplevelse med nogle af de gamle sange og lege, som i generationer har skabt glæde blandt børn og voksne.

Da jeg var barn, elskede jeg, når vi sang og legede de gamle sanglege. Humøret var nemlig altid i top og det var altid en sjov og god oplevelse. De voksne legede nemlig med, hvilket vi børn syntes var både sjovt og dejligt.

I dag synges og leges de gamle sanglege for det meste kun ved juletid og det er da lidt trist.  For sangene holder jo stadigvæk og de skal jo gerne blive ved med at gå i arv.

Derfor har jeg lavet en denne koncert, hvor børn og voksne får mulighed for synge, danse, lege og opleve nogle af de sjove gamle sanglege som ”jeg gik mig over sø og land”, ”fingerpolka”, ”’Rits rats” og mange andre.

Jeg har kaldt koncerten for bedsteforælder koncert, da mange bedste forælder, bruger meget tid sammen med deres børnebørn. Og til denne koncert kan bedsteforælder invitere sit barnebarn til en sjov koncert, hvor sangene og legene er nogen man kan huske fra da man selv var barn. Det bliver sjovt og det bliver en koncert, hvor gammel kultur gives videre til en ny generation

Bedsteforældrekoncert med Michael Back

Folk siger:

“Tak for en fantastisk koncert 😃 Børnene var vilde med oplevelsen og hoppede trætte men syngene derfra
Musik-sjov med Michael Back - Figur
Modtag mit nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få musik og sjov nyheder. Og nej jeg spammer dig ikke!