Julebal for børnehaver

Online julebal for Danmarks børnehaver

Torsdag d. 15.december 2022 kl. 10.00

Danmarks børnehaver inviteres til et forrygende julebal med teamaet “Jul i Nisseland”. Til juleballet skal vi synge, danse og lege kendte børne-julesange, krydret med mine sange og lege. Vi skal synge, danse og lege nogle af gode gamle julesange som: ”På loftet sidder nissen”, “Der bor en lille nissemand”,”Jeg gik mig over sø og land, danse julepolka og synge Rodulf med den røde tud mfl. Der lagt op til et super hyggeligt julebal i absolut børnehøjde og for at det rigtigt skal blive som i “gamle dage” får vi under juleballet bl.a. besøg af den fantastiske harmonikaspiller Rasmus Mose.

Læs mere her

Se andre nyheder:

Online julebal for Danmarks børnehaver

Julebal for børnehaver

Torsdag d. 15.december 2022 kl. 10.00 Danmarks børnehaver inviteres til et forrygende julebal med teamaet “Jul i Nisseland”. Til juleballet skal vi synge, danse og lege kendte børne-julesange, krydret med

Læs mere »
Julekalender - Musik-sjov med Michael Back

Julekalender

Igen i år er jeg aktuel med min YouTube-julekalender “Hej Nisse!”, som er en sjov, online og interaktiv julekalender for børn. Julekalenderen er perfekt uanset, om den ses i institutionen

Læs mere »
Modtag mit nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få musik og sjov nyheder. Og nej jeg spammer dig ikke!