Fjolletrolde - CD og bog

Cd invitere børn og voksne ind i et lærerigt og legende univers, hvor man joller og pjatter på børnenes præmisser. Teksterne er enkle og melodierne glade, hvilket gør at det er let at lade sig rive med og slippe fantasien løs med trolde, elefanter, astronauter mv. Man kan skabe sine egne fjollede lege, bruge sanserne, lærer at knytte venskaber og lærer at begå sig i trafikken. Ved at bruge stemme og krop guides børn og voksne igennem et fjolle-univers, der giver sved på panden.

Der er ca. 45 min. musik, der henvender sig til børn i alderen 1-9 år. Det er sjove bevægelsessange, der med succes bruges i dagplejen, børnehaven, SFO, gymnastikforeningen og andre steder hvor man gerne vil lege og udfordres.

Fjolletrolde cd er udgivet i samarbejde med GATEWAY MUSIK med støtte fra DPA og KODA. Den kan downloades på ITUNES og andre net musikbutikker.

Fjolletrolle forhandles digitalt: Itunes

Titel: Fjolletrolde
Udgivet: 2012
Udgiver: Musik & Sjov for børn

Fjolletrolde - CD
Fjolletrolde CD
"Fjolletrolde"
"Velkommen her"
"Trommetrolde"
"Her i vores cirkus"
"Evigglad Rock"
"Mariehønnen"
"Sansetrolde sang"
"Trafikkens lyde"
"Se min hale"
"Trafiktrolde"
"Hey lille trold"
Fjolletrolde - Bog

Fjolletrolde - Bog

Fjolletrolde indeholder historier, sange og lege, der med fordel kan bruges i arbejdet med dialogisk læsning, samt leg og bevægelse. Det er et materiale, der henvender sig til børn i alderen 1 – 9 år og som stimulerer og træner børns sprog, motorik, fantasi og det at indgå i et samspil med andre.

I 14 sjove og lærerige historier følger vi troldene Rod og Kvist og deres eventyr i trolde skoven. Vi kommer omkring emner som venskab, det at hjælpe, trafik, sanser, cirkus, dyr, trafik lyde, fødselsdag, leg og fantasi m.v.

Til hver historie er der ideer til efterfølgende dialog, samt flotte illustrationer. Derudover så er der ideer til ørefaldende synge og bevægelsessange, som beskrives med tekster, becifringer og lege ideer.

Modtag mit nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få musik og sjov nyheder. Og nej jeg spammer dig ikke!