Monstrene går gak gak

Dage
Ny monster- og halloweensang på alle streaming platforme, fredag d. 18.10.24

Min nye sang “Monstrene går gak gak” lander på alle streamingplatforme fredag den 18. oktober 2024. Sangen er inspireret af den fantasifulde og festlige halloween-verden, hvor monstre som spøgelser, hekse, zombier og skeletter holder en (u)hyggelig fest.

Med denne sang ønsker jeg at give børn mulighed for at synge, danse og lege i et univers, der både fascinerer og kan virke lidt uhyggeligt. Målgruppen er de mindre børn, og sangen er mere end bare musik – det er en invitation til at lade fantasien få frit løb og styrke børns mod ved at lege som magiske og (u)hyggelige væsener.

Teksten er lavet i samarbejde med Emma 

Teksten er skabt i samarbejde med Emma Lylloff, der har et udviklingshandicap, og som er utrolig dygtig til rim og remser. Jeg har sunget sammen med Emma flere gange, og da jeg havde brug for nogle gode og sjove monsterrim, kontaktede jeg hende. Emma sendte en hel side fuld af rim, hvoraf to er med i sangen, mens andre inspirerede mig til omkvædet.

Musikken er indspillet på denne måde.

Musikken er indspillet både i Musik og Sjov-studie og hos Casper Dybdahl, der har hjulpet med at løfte arrangementet til et nyt niveau. Casper, en fantastisk musiker og producer, har bidraget med trommer, guitar, blæs og percussion, samt stået for mix og mastering. Hans arbejde har virkelig bragt tekst og musik sammen på en sjov og legende måde, og jeg er utrolig tilfreds med resultatet. Det er blevet en sjov og iørefaldende monstersang, der vinder hver gang, man hører den!

Jeg glæder mig enormt meget til, at “Monstrene går gak gak” udkommer, og jeg ser frem til at høre, hvad du og I synes om sangen! 

Titel:Monstrene går gak gak

Musik; Michael Back  
Tekst: Michael Back og Emma Lylloff.

Inspillet: i august/ september 24 i Musik og sjov studiet, samt i Dybdahl studiet. 

Producer: Michael Back og Casper Dybdahl

Mix og mastering: Casper Dybdahl
cover: Glindvad.dk

illustrationer: Joan Frandsen

Udgivelse år: 2024

Udgiver: Musik & Sjov for børn

Distribuering: Gateway

 

cover og illustrationer

Cover og illustrationer

Grafiker Lise Glindvad, som jeg har arbejdet med i over 20 år, har skabt coveret til denne udgivelse. Hendes arbejde er altid topklasse, og hun er fantastisk til at fange mine ideer. Hvis du leder efter en dygtig grafiker, kan jeg varmt anbefale hende – besøg glindvad.dk.

Joan Frandsen har illustreret alle sangens vers i både farve og i sort/hvid til farvelægning. Farvetegningerne vil blive brugt i den tilhørende monstervideo, mens de sort/hvide tegninger er  tilgængelige for download her på siden.

 

illustration vers 1.
illustration vers 2.
illustration vers 3.
illustration vers 4.
illustration vers 5
Modtag mit nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få musik og sjov nyheder. Og nej jeg spammer dig ikke!