SommerferieSjov med
Michael Back

sommerferie sjov

Varighed: 45 min
(eller efter aftale)

Deltagerbegrænsning: ingen

Pris: Ring for mere info

 

Glæd børn og voksne med uforglemmelige oplevelser med musik, trylleri, sjov, skæg og ballade i sommerferien.

I skolernes sommerferie spænder jeg min gamle Safari campingvogn på musikbilen og kører ud i sommerlandet for skabe glæde og være med til at gøre sommerferien endnu sjovere.

Som barn husker jeg hvordan de 7 ugers sommerferie føltes uendelig lange. Legekammeraterne var på skift afsted på sommer-ferierejser og jeg savnede virkelig mine venner, min skole og at der skete noget, så tiden gik lidt hurtigere.
 

Det er lige præcis hvad jeg kan tilbyde med ”Sommerferiesjov” hvor det er min mission at give børn og voksne gode mindeværdige oplevelser, hvor tiden flyver og hvor man kan mødes og være sammen om noget – i fællesskab!

Musikbilen vil nemlig være læsset med grej til de sjoveste børnekoncerter, fællessang for de voksne og med rekvisitter til skønne musikworkshops, hvor børn kan være med til at synge, spille og lege.

Tilbuddet er til campingpladser, boligforeninger, bosteder, plejehjem og andre steder som gerne vil have en helt særlig oplevelse, som kan være med til at gøre sommerferie endnu skønnere.

 

 

sommerferie sjov billede campng

Sommerferie sjov kan være

Mucirkus – musik, trylleri, sjov, skæg og ballade for hele familien.

Fjolletrolde koncert – En sjov og aktiv koncert, hvor man skal synge, danse og lege trolde. En sjov koncert der passer så fint til et arrangement for børn i alderen 2-8 år

Musik og fællessang – med kendte danske sange af Kim Larsen, Shubidua, Gasolin, John Mogensen, TV2… Et tilbud til jer, der gerne vil have en skøn fællessangsoplevelse.

Musikworkshops  med stomp for børn eller leg med forskellige instrumenter og legerekvisitter. En tilbud, hvor børn får mulighed for selv at skabe musik.

 

Som man kan se så er “Sommerferiesjov med Michael back”  et meget alsidigt og fleksibelt underholdningstilbud, som kan blandes på mange forskellige måder, ud fra jeres ønsker og behov.

Folk udtaler:

Vi bruger ofte Michael Back til at deltage i arrangementer for vores målgruppe – både børn og voksne – og Michael Back er enestående til at skabe store involverende oplevelser for alle uanset funktionsniveau. Michael formår lynhurtigt at aflæse sit publikum og tilpasse sit show efter, hvem han optræder for. Alle er vilde med ham – både børn og voksne – og han er rigtig god til at rumme og gøre plads til alle. Vi kan derfor kun give vores varmeste anbefalinger af Michael Back .
Mange hilsner Anna Møller, Kredskonsulent for Lev i Nordjylland

 

 

Musik-sjov med Michael Back - Figur
Modtag mit nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få musik og sjov nyheder. Og nej jeg spammer dig ikke!