MuCirkus med Michael Back

MuCirkus er en blanding af iørefaldende børnemusik, krydret med klovneri, trylleri, sjov, skæg og ballade.

I en MuCirkus forestillingen møder man bl.a. trylleklovnen, cirkus aben Knud og musikklovnen Arne, der elsker at spille på alverdens ting. Det er forrygende musikalsk underholdning, hvor iørefaldende musik krydres med god gammeldags gøgl, trylleri, klovneri, skæg og ballade.

MuCirkus forestillingen foregår på den måde, at efter en sang kommer der et trylle/ klovnenummer og publikum er aktivt medvirkende igennem hele forestillingen. De skal bl.a. være elefanter, aber, heste og løver og de skal være med til at trylle og sige trylleremser. De skal også være linedanser og alle skal være med til at danse en sjov cirkusdans.

For at der også skal være noget at kigge på, laver jeg en scene, som giver publikum en oplevelse af at være i Cirkus. Der vil være musik inden forestillingen starter og scenen vil jeg afgrænse med et stort reb, som jeg ligger i en halvcirkel. Derudover vil jeg have en flot bagtæppe med og lidt lys.

Musik-sjov med Michael Back - Figur

Folk siger:

Michael Back optrådte i efterårsferien i Gudenåhuset i
Bjerringbro med sit skønne show MUCIRKUS. Der mødte ca. 120 børn og voksne op og de fik sig en rigtig god oplevelse med glad og iørefaldende musik, sjovt trylleri og gøgl samt dans og bevægelse. Michael er super god til at få børnene med – og også de voksne – og der var god stemning hele vejen igennem.
Efter det 3 kvarter lange show tog Michael sig tid til at lave ballondyr til alle børn, hvilket også var populært.
MUCIRKUS anbefales varmt herfra

Dagny Vistisen, bibliotekar – oktober 2023

 

Praktisk info

I MuCirkus blander jeg mine gøgler og musiske talenter sammen. Resultatet er blevet en super sjov og meget underholdende forestilling, der henvender sig til børn og andre barnlige sjæle.

Musik-sjov med Michael Back
Musik-sjov med Michael Back - Figur

Folk siger:

”Musikeren – Michael Back  – har talent for at underholde, og det er faktisk slet ikke dækkende at kalde ham ”musiker”. For han er også tryllekunstner, jonglør, gøgler og meget mere også kan han lege”.  Løgstør Avis.

Modtag mit nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få musik og sjov nyheder. Og nej jeg spammer dig ikke!