Michael Back Solo

I 25 år har Michael Back sat en stor ære i at lave musik og sjov for børn og barnlige sjæle. Han er kendt for sine aktiverende og sjove børnekoncerter og har spillet landet tyndt med sine gode sange.

I 2014 blev Michael back, af Aalborg børnekarneval(nordens største børnekarneval) udnævnt til den første prins karneval. I kroningstalen af Prins Børnekarneval udtaler Bramwell Flyckt hvorfor det var børnemusiker Michael Back der blev tildelt den fornemme titel.

“Prins Børnekarneval – det skal være sådan en mega sej én, der aldrig bliver voksen – lidt lige som Peter Pan. Så skal det være én, der tænker på den helt rigtige måde. Én der forstår, hvor meget bamser betyder – og sørøvere – og trolde og nisser – og gode venner. Så skal det også være én, der ikke er som mor og sir’ man ikk’ må pille bussemænd! Og så selvfølgelig én, der kan sætte gang i en rigtig fest, hvor alle synger og danser og har det sjovt. Vi har fundet den helt rigtige prins!”   

Med de bedste sange fra sine 5 cd udgivelser sætter Michael Back gang i en hver børnefest, hvor der skal synges, danses, hoppes, fjolles og leges. Og han kan om nogen fylde selv store scener ud med sin energisk optræde og sprudlende energi.

Musik-sjov med Michael Back
Musik-sjov med Michael Back

Inden koncerten gør jeg altid meget ud af, at børn og voksne skal have noget at se og høre på.  For en koncert oplevelse starter i det nu, hvor man komme ind i koncertlokalet. Derfor har jeg altid et fint fjolletrolde bagtæppe med og sørger for at scenen ser flot og spændende ud. Der er selvfølgelig også altid god fjolletrolde musik i højtalerne og lys der lyser scenen. (hvis der ikke er nogen scene, står jeg på gulvet, hvor jeg afgrænser en ”scene” med et reb. Børn og voksne sidder så på gulvet).

En pædagog udtaler:

Det han kan det er at bruge sig selv og er god til at sprede glæde igennem hans engagement. Han er god til at møde børnene og er sjov og dejlig at være i rum med.

Musik-sjov med Michael Back - Figur
Modtag mit nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få musik og sjov nyheder. Og nej jeg spammer dig ikke!