På Live TV

I 2013 bliver jeg inviteret til at optræde i SiFA – TV-bingo. Jeg husker det som en sjov og spændende dag, hvor min datter også var med til at tage nogle billeder. Vi kom i god tid og gik på opdagelse i studiet. Og ja vi kunne ikke dy os – Vi måtte lige prøve lykkehjulet og lege vært for en dag.

Jeg havde lidt kriller i maven. For selvom jeg skulle synge playback, så var udsendelsen LIVE og meget kunne gå galt. (tænkte jeg). Men jeg var i trygge hænder og fik sådan nogenlunde styr på nerverne, i prøverne inden udsendelsen.

Under udsendelsen sang jeg ”Fjolletrolde”, ” Her i vores Cirkus” og ”Trommetrolde”. Den sidste sang er jeg lidt usikker på, men jeg kan se at jeg havde min djembe, cajon og guitar med og disse instrumenter plejer jeg at bruge til Trommetrolde sangen. Så det må have været 3 sange eller også havde jeg taget instrumenterne med for tryghedens skyld.

Det var sjovt at være på under udsendelsen og jeg gav den gas, som man kan se af billederne. Men om min optræden så gik godt og hvordan jeg så ud på skærmen, det ved jeg helt ærligt ikke. For jeg har aldrig selv set udsendelsen. Det var jo LIVE og i 2013 blev udsendelserne ikke gemt på nettet som de gør nu om dage. Ja det er lidt sjovt at tænke på at, selvom det kun er 11 år siden jeg var i Sifa TV. Bingo, så er der siden bare sket så meget teknisk.

Ja det er sjovt som minderne vælter frem, når man går tilbage i ens billeder på telefonen. Og ikke bare minderne, men også den stemning der var lige det sted og på det tidspunkt. Og jeg husker mit besøg I SiFA TV- Bingo, som en rigtig hyggelig dag, hvor jeg blev taget godt i mod af værten Peter skram og de teknikere, der var der dengang.

Inden jeg tog hjem, fik jeg også en gave og et et andet godt minde – en superfin grøn t-shirt, hvor der stod ” I TV – BINGO”. Denne t-shirt har jeg stadigvæk. Og en gang i mellem så låner jeg den ud til musikpædagogen Arne Back, når han skal optræde til voksenfester. 

 

Andre koncert billeder

Modtag mit nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få musik og sjov nyheder. Og nej jeg spammer dig ikke!