Hoppe loppe Koncert

45 min. børnekoncert for de mindste, hvor der skal hoppes, trampes, flyves, leges og danses.

En super hyggelig børnekoncert for de mindste børn (1 -3 år) og deres voksne. Det er en børnekoncert, hvor der skal hoppes, trampes, vrikkes, danses, synges og ikke mindst leges, til gode kendte børnesange, samt nogle af mine allerbedste sange for de mindste, .

Det er en børnekoncert i absolut børnehøjde med velvalgte sange og lege der passer til børnenes alder og som kan fastholde de små musikløjerne.

Efter børnekoncerten uddeles der signerede postkort til alle børn og voksne. På kortet er der udover et billede også diverse links, bl.a. til ”Michaels børnemusik kanal” på Youtube. Her er der ca. 175 videoer med sjove børnesange, som børnene efterfølgende kan se og lege sammen med sine forældre og søskende.

Hoppe loppe børnekoncert er super god børneunderholdning til arrangementerne i dagplejen, vuggestuen, daginstitutionen, bibliotek, kulturhuset eller andre steder, hvor man vil give de mindste en super sjov og god musikalsk oplevelse!

Musik-sjov med Michael Back - Figur

En mor udtaler:

Når postkortet/billedet, som hun fik til koncerten i Nordkraft i lørdags, er det bedste hun ved pt 😁 Det skal med når vi kører bil, handler og inddrages i de fleste lege herhjemme – det er sågar nogle gange bedre til at trøste, end en sut 😅 Og man er ikke i tvivl, når hun vil høre musikken, for så peger hun på kortet, siger “Back” og danser (så det bliver vel i snit 2 timer HVER dag) 💃🏼
TAK for dig og dit musik – det bringer masser af motion/bevægelse, sjov, leg, snakke, sproglig og motorisk udvikling og ikke mindst, masser af gode minder 🎤🤹🏻‍♂️🎼

Praktisk info

Jeg bliver tit overrasket over hvor meget de mindste egentlig forstår og hvor meget de egentlig kan være med til af musik og sjov. og man kan jo ikke andet end blive glad når man ser de små side og rokke til musikken i deres barnevogne eller når de lidt større forsøger at hoppe til musikken. min erfaring er at hvis bare stemningen er god i rummet, de voksne er med løjerne og alle kan se og høre hvad jeg laver. så er der næsten ingen grænser for, hvad de små vil være med til!
Musik-sjov med Michael Back
Modtag mit nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få musik og sjov nyheder. Og nej jeg spammer dig ikke!