Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Online Julebal for Danmarks mindste

december 16, 2022 @ 10:00 am - 10:30 am

Online Julebal for Danmarks mindste

Fredag d. 16.12.22 kl.10.00 – 10.30
– online julebal for Danmarks mindste.

Til juleballet får børn og voksne mulighed for at synge og lege kendte julesange og lege som ”Der bor en lille nissemand”,  ”Jeg gik mig over sø og land” og ”Nu det jul igen” m.v.. Derudover skal vi også synge ”jule udgaven af ”hjulene på bussen” også  får vi besøg af en masse julebamser, der laver julesjov.

Der er lagt op til et super hyggeligt julebal med søde julesange, lege, rim og remser, der passer til de mindste og som vil give børn og voksne en rigtig fin juleoplevelse som alle sent vil glemme.

Hvorfor julebal for de mindste.

Sidste år lavede jeg for første gang julebal for Danmarks mindste og deres søde voksne og det blev en kæmpe succes. Mere end 60 dagplejere/ private børnepassere deltog i begivenheden og det var bare så dejligt.

Derfor gentager vi succesen, da de mindste selvfølgelig også skal have mulighed for at komme til julebal, der var hvor de dagligt slår deres gang og hvor de er i trygge omgivelser. På den måde får de mindste helt klart den allerbedste sanse oplevelse. Derudover giver et online julebal også mulighed for at se det, når det passer ind i en hverdag for de mindste.

Koster det noget at være med til det online julebal for de mindste.

Ja det gør det. For at kunne være med skal som dagplejere købe en dagpleje billet/ privat børnepasser billet (120 kr) og som vuggestue /daginstitution en institutions billet (640kr.). Priserne er ex. moms.

Læs mere her

Detaljer

Dato:
december 16, 2022
Tidspunkt:
10:00 am - 10:30 am
Modtag mit nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få musik og sjov nyheder. Og nej jeg spammer dig ikke!