Du har styrke koncert
- om børneliv og følelser!

Hvorfor er det okay at fejle?
Hvornår er man en god ven? 
Hvad kan gøre en sur eller ked af det? Hvad betyder ”Du har styrke”?

Med udgangspunkt i det nye børnealbum ” Jeg har styrke”, inviteres der til koncert med sange om børn, børneliv og følelser. 

Det er sange, som børn kan se sig selv i, snakke med om og som handler om følelser, som mange børn går og tumler med i dagligdagen: Glæde, vrede, håb, det at tro på sig selv, at være ensom, føle jalousi mv.

I koncerten skal publikum være med til at synge, lege, danse, flyve og møde “Smilemanden”,  “Drengen der trampedanser” og “styrkepigen Lise”, der er god til at sige pyt og prøve nyt.

Musikken til er komponeret af Michael Back. Teksterne til sangene fra “Jeg har styrke” er skrevet af Rikke Holmsgaard og hendes to børn Mathias og Emilie.

En “Jeg har styrke koncert” egner sig perfekt til et arrangement/ koncert for børn i alderen 5- 8 år (indskolingen Bh. kl. – 3. kl).

Koncert galleri

Jeg har styrke - Tretrins raket.

Inden koncerten…
Kan man her på siden downloade en plakat, samt lytte til tre af de sange som vi skal synge til koncerten.

Til sangene er der lavet flotte illustrationer, der flot viser hvilke følelser sangene handler om. Tegningerne kan farvelægges, imens man lytter til sangene.Tegningerne kan også kan danne ramme for gode snakke om følelser.

Under koncerten.
Skal børn være med til at snakke, synge, danse, trampe og flyve til gode iørefaldende “Jeg har styrke” sange.

Efter koncerten..
Vil alle børn få udleveret et jeg har styrke postkort med links til streaming steder, hvor man kan se, høre og danse til jeg har styrke sangene. Dvs. at man efterfølgende kan mindes koncerten ved at se videoer på youtube og lytte til musikken på evt. spotify mv.

Find musikken på spotify og andre streaming tjenester – klik her.

 

Vi har i dag haft fint besøg af Michael Back, der gav koncert for alle eleverne på 0. Årgang. Sikken god oplevelse, Michael tog os med på en lille rejse ud i nogle af de følelser, vi alle kan genkende og mærke. Emnet går så godt i tråd med vores gennemgående emne om Følelser i 0.b. Børnene havde glædet sig meget til besøget og koncerten, og jeg kan kun anbefale dette til alle med elever i 0-1.klasse. BH. Kl. OB Gistrup skole.

Hvorfor en "jeg har Styrke - koncert" ?

I denne tid hører man tit om, at flere og flere børn og unge går og har det skidt. Og at det med at sætte ord på, hvordan man har det – kan være svært.

I koncerten kommer børn til at høre sange, der beskriver forskellige følelsesmæssige situationer som alle børn kender til og som kan være med til at børn lærer sig selv og andre bedre at kende.

Børn vil også opdage at de er ikke alene om at have alle disse følelser og at en bestemt følelse er noget som går over igen. Og selv når man synes alt er skidt – så er der altid håb og altid nogen som gerne vil hjælpe.

Det er mit håb, at sangene og koncerten, kan være med til at gøre det lidt lettere at være barn, når følelserne driller.

Jeg håber også, at koncerten kan  inspirerer, til mange gode snakke om følelser imellem  børn og ikke mindst imellem børn og voksne. 

Michael Back

 

Modtag mit nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få musik og sjov nyheder. Og nej jeg spammer dig ikke!