Jeg har styrke!

Kender du følelsen?

I denne koncert inviteres børn og voksne til  på  rejse i  følelser, som børn går og tumler med i dagligdagen:

Glæde, vrede, håb, fordybelse, tro på sig selv, at være trist, ensom, føle jalousi mv..

Det er sange, hvori børn kan se sig selv og som de kan synge med på, danse og ikke mindst være med til at snakke om.

Koncerten kædes sangene sammen af sjove dagligdags historier, flotte illustrationer og ikke mindst dialog med publikum.

Det ligges op til en god, sjov og sanselig koncert med fokus på følelser og som appellerer til både  krop og sjæl

En “Jeg har styrke koncert” egner sig perfekt til et arrangement i børnehaver, indskolingen, biblioteker, kirker og kulturhuse mv.

Sangene fra koncerten er fra udgivelsen” Jeg har styrke”,  der udkom i februar 2023. Tekster er skrevet  Rikke Holmsgaard og hendes to børn Mathias og Emilie og Michael Back har komponeret musikken.

 

 

Jeg har styrke - Tretrins raket.

Inden koncerten…
Kan man her på siden downloade plakat, samt tre sange som kan lytte til inden koncerten.

Til disse tre sange kan man også downloade 3 flotte tegninger, der illustrerer hvilke følelser sangene handler om. Tegningerne kan farvelægges og kan danne grundlag for gode snakke om følelser.

Under koncerten.
Skal børn være med til at snakke, synge, danse, trampe og flyve til en gode iørefaldende “Jeg har styrke” sange.

Det bliver sjov og underholdende koncert, hvor fokus er på følelser og både børn og voksne kan være med til at snakke, synge, danse, trampe og flyve til en gode iørefaldende “Jeg har styrke” sange.

Efter koncerten
vil alle bør få udleveret et jeg har styrke postkort med links til streaming steder, hvor man kan se, høre og danse til jeg har styrke sangene.

 

Vi har i dag haft fint besøg af Michael Back, der gav koncert for alle eleverne på 0. Årgang. Sikken god oplevelse, Michael tog os med på en lille rejse ud i nogle af de følelser, vi alle kan genkende og mærke. Emnet går så godt i tråd med vores gennemgående emne om Følelser i 0.b. Børnene havde glædet sig meget til besøget og koncerten, og jeg kan kun anbefale dette til alle med elever i 0-1.klasse.
BH. Kl. OB

Hvorfor en "Styrke - koncert" ?

I denne tid hører man tit om, at flere og flere børn og unge går og har det skidt. Og at det med at sætte ord på, hvordan man har det – kan være svært.

I koncerten kommer børn til at høre sange, der beskriver forskellige følelsesmæssige situationer som alle børn kender til og som kan være med til at børn lærer sig selv og andre bedre at kende.

Børn vil også opdage at de er ikke alene om at have alle disse følelser og at følelser er noget som går over igen. Og selv når man synes alt er skidt – så er der altid håb og altid nogen som gerne vil hjælpe.

Det er mit håb, at sangene og koncerten, kan være med til at gøre det lidt lettere at være barn, når følelserne driller. Det er også mit mit håb, at koncerten kan  inspirerer, til mange gode snakke om følelser imellem  børn og ikke mindst imellem børn og voksne. 

Michael Back

Find også musikken på spotify og andre streaming tjenester – klik her.

Modtag mit nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få musik og sjov nyheder. Og nej jeg spammer dig ikke!