trold

Fjolletrolde

Børneudgivelse

fjolletrolde CD med sjov underholdning for børn

Fjolletrolde – cd

 

På denne cd inviterer jeg børn og voksne ind i et lærigt og legende univers, hvor man kan fjolle og pjatte på børnenes præmisser. Teksterne er enkle og melodierne glade, hvilket gør at det er let at lade sig rive med og slippe fantasien løs med trolde, elefanter, astronauter mv. Man kan skabe sine egne fjollede lege, bruge sanserne, lærer at knytte venskaber og lærer at begå sig i trafikken. Ved at bruge stemme og krop guides børn og voksne igennem et fjolle-univers, der giver sved på panden.

På denne cd er ca. 45 min. musik, der henvender sig til børn i alderen 1-9 år og andre barnlige sjæle. Det er sjove bevægelsessange med succes bruges i dagplejen, børnehaven, sfo, gymnastikforeningen og andre steder hvor man gerne vil lege og udfordres.

på denne cd har jeg bla. indspillet “Trafiktrolde sangen”, som bliver brugt i Region Nordjyllands trafiktrolde kampagne. Derudover er sangen Evigglad Rock er musik til mariehøne fanger, som bliver leget i DGI regi over hele landet.

Fjolletrolde er udgivet i samarbejde med GATEWAY MUSIK med støtte fra DPA og KODA. Den kan downloades på ITUNES og andre netmusikbutikker.

På denne cd er ca. 45 min. musik, der henvender sig til børn i alderen 1-9 år og andre barnlige sjæle. Det er sjove bevægelsessange med succes bruges i dagplejen, børnehaven, sfo, gymnastikforeningen og andre steder hvor man gerne vil lege og udfordres.

 

Titel: Fjolletrolde – cd
Udgivet: 
Udgiver: Musik & Sjov for børn/ Gateway

Fjolletrolde bog (pdf)

Historier, sange, leg og bevægelse

Fjolletrolde indeholder historier, sange og lege, der med fordel kan bruges i arbejdet med dialogisk læsning, samt leg og bevægelse. Det er et materiale, der henvender sig til børn i alderen 2 – 8 år og som stimulerer og træner børns sprog, motorik, fantasi og det at indgå i et samspil med andre. I 14 sjove og lærerige historier følger vi troldene Rod og Kvist og deres eventyr i trolde skoven. Vi kommer omkring emner som venskab, det at hjælpe, trafik, sanser, cirkus, dyr, trafik lyde, fødselsdag, leg og fantasi m.v. Til hver historie er der ideer til efterfølgende dialog, samt flotte illustrationer. Derudover så er der i ørerfaldende synge og bevægelsessange, som beskrives med tekster, becifringer og lege ideer. Tekst og musik: Michael Back m.fl. Historier: Mathilde juul back jensen/ michael back Tegninger: Mathilde Juul Back Jensen Omslag: www.glindvad.dk Foto: Mathilde Haase Forlag: Musik & sjov for børn Antal sider: 72  i A4 Indbindning: Perfo ISBN: 87-988121-7-3   Lektør anmeldelse.    Anmeldelser fra pædagog.   Anmeldelse fra pædagogstuderende og mor til to.  Anbefaling af sprogkoordinator. Fakta vedr. bogen.   Hør sangene      noder pressemeddelelse.       Omslag bog 

Titel: Fjolletrolde bog (pdf)
Udgivet: 2012
Udgiver: Musik & Sjov for børn

MODTAG MIT NYHEDSBREV

Tilmeld dig nyhedsbreve fra Michael Back og Musik & Sjov for børn.

Our Brand

MENU
Footer indhold lige her