De glade givere

En dejlig solstrålehistorie

For et stykke tid siden fik jeg en opringning fra en mand som i  første omgang bst ville forhøre sig om mine priser og om jeg evt. kunne komme til Skanderborg. Han og hans kone havde nemlig besluttet sig for, at donerer en koncert til en børnehave. De var begge blevet ramt af alvorlig sygdom og ikke kunne gøre det de selv havde drømt om, på deres ældre dage. I stedet ville de gerne gøre noget godt for andre. Vi havde en god snak og aftalte, at han kunne ringe igen, hvis han kunne bruge mig.

Der gik noget tid og en dag ringede tlf. igen. Nu havde han fundet en børnehave og derudover ville han høre om jeg ikke også kunne lave en koncert i Herning, når jeg nu var på de kanter. Og selvfølgelig kunne jeg det. Vi har siden haft mange tlf. samtaler og her en dag her i april har vi aftalt, at jeg optræder i en børnehave i Skanderborg og derefter kører til Herning, for at spille på en skole.

Jeg glæder mig så meget, men kan også mærke at jeg er lidt nervøs og spændt. For jeg vil bare gøre mit allerbedste den dag. For jeg bliver nemlig så rørt over, at der findes mennesker som manden og hans kone, der bare brænder for og finder stor glæde i, at gøre noget godt for andre. Jeg ville gerne kunne sige hvem disse personer er, men de har ønsket at være anonyme. Jeg har dog aftalt med spillestederne, at de tager nogle billeder og evt. lidt video, som jeg efterfældende sender til de glade givere. For de skal da se og høre hvordan koncerterne de går. Ja, det tænker jeg ville glæde de glade givere.

Andre koncert billeder

Modtag mit nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få musik og sjov nyheder. Og nej jeg spammer dig ikke!