fbpx

Musik og sjov TV – min youtubekanal

Sjove synge og legesange på Youtube – og så er det endda gratis!

Igennem nogle år har jeg haft min egen youtube kanal, hvor man kan se, høre og lege til de fleste af mine sange.

Jeg brænder nemlig for at give børn gode sjove og lærerige oplevelser. Med youtube kanalen er der en platform, hvor børn kan synge og lege til mine sange hjemme på deres værelser, i stuen eller på storskærm i børnehaven. Man kan også se og høre mine sange inden man skal til en af mine koncerter og bagefter kan oplevelsen bearbejdes ved at se sangene endnu engang.

Ja videokanalen kan bruges på mange forskellige måder, samtidig med at både børn og voksne kan få mange gode ideer til nye sange, lege, rim og remser m.v.

Playlister:

For at gøre det nemt for både børn og voksne, har jeg lavet forskellige playlister.

Vis mere

Bl.a. er der playlister med sangene fra mine 4 første cd udgivelser fra børn. (videoerne til min seneste udgivelse ”Spilop hop”, vil blive lagt på i løbet af foråret 18).

Jeg lavet en playliste som hedder – “Syng, leg og lær med Michael Back”, hvor i der er ca. 30 nye sjove børnesange, som I kan lege til derhjemme. Jeg har playlister med ”Sange til de mindste”, ”rim og remser”, ”Troldesange med Michael Back”, ”Michaels musikhjørne”….

Jeg er glad for playlister, da det giver mig mulighed for at præsentere nogle bestemte sange ud fra en eller anden god ide. Men samtidig, så giver det også børnene mulighed for nemt og trygt at kunne se, høre og lege en masse af mine sange i en bestemt rækkefølge.

Youtubekanalen vil jeg arbejde meget mere på i det kommende år. Jeg har en plan om at den skal være en af de mest sete børnemusikkanaler for de mindste børn i Danmark, så derfor vil helt sikkert ske en masse sjove ting på kanalen i nærmeste fremtid.

Abonnenter:  

For at kunne lave en masse spændende ting på kanalen, så er det vigtigt at have en masse abonnenter. Så hvis du/ I synes det er godt det jeg laver, og gerne vil se mange flere nye gode børnesange, så må du/I meget gerne abonnere på kanalen.

Her nedenfor præsenterer jeg nogle af mine videoer og playlister.

God fornøjelse!

Michael back – musik og sjov for børn.

Vis mindre

Syng, leg og lær med Michael Back

Michaels Musikhjørne – det for børn!!!

Hvis du vil se mange flere videoer eller abonnere på min kanal, så klik på denne kasse. Og husk lige at abonnerer på kanalen ikk`:)

Michael Back - Koncertanmeldelse

MODTAG MIT NYHEDSBREV

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få musik og sjov nyheder. Og nej jeg spammer dig ikke!

Our Brand

MENU
Footer indhold lige her