fbpx

Min Børnemusik kanal på Youtube

Syng, leg, hyg og lær….

Igennem nogle år har jeg haft en youtubekanal, hvor jeg løbende oploader mine sange.

Lige p.t er der over 100 videoer, som er blevet set mere end 500.000 gange. Og det er jo bare helt fantastisk, at de er blevet set så meget.

For det har altid været mit håb og et stort ønske at mine sange bliver brugt og evt. kan være med til at skabe glæde og måske også en masse leg og bevægelse rundt omkring.

På kanalen kan du bl.a.:

  • Se og høre sangene fra mine 4 første børneudgivelser
  • Se og hører uddrag fra mine koncerter
  • Se Michaels Musikhjørne (mine 15 minutters børneprogrammer)
  • Få gode ideer til ugens sang i børnehaven
  • Få sang ideer til cirkus projektet i skolen
  • Få inspiration til rim og remser for de mindste
  • Få gode ideer til nye bevægelsessange.
  • Og meget meget mere.

Vis mere

Ja – kanalen bliver brugt flittigt af både børn og voksne. Der er mange børn der dagligt ser og høre mine sange. Der er også mange voksne som bruger kanalen til at få ny inspiration til sange og lege.

Og mange bruger kanalen til at se hvem det er som kommer og underholder til institutionens sommer- eller fødselsdagsfest. Der er også institutioner, der på en regnvejrsdag laver storskærmsarrangement, hvor de så danser og leger sammen med ”mig”.

Jeg har mange planer med denne kanal og på sigt er det mit ønske at kanalen skal være en af de mest sete børnemusik kanaler i Danmark. Så derfor vil der i den kommende tid ske spændende ting på min youtube kanal.´

Hvis du synes det er godt det jeg har gang i, så må du meget gerne abonnerer på min youtubekanal.

For dig vil det betyde, at vil få besked, hver gang, der sker noget nyt på kanalen.

For mig betyder mange abonnenter, at der åbner sig mange flere muligheder for at lave kanalen endnu bedre.

Her nedenfor kan du/ I se nogen af mine videoer. Vil du se flere og evt. abonnerer på min kanal, kan du gøre det her.

God fornøjelse

Michael Back – musik og sjov for børn

Vis mindre

Rim og remser

Trolde sange

Cirkussange

Andre gode sange

“Michael Back du er altså bedst i gul”sagde en lille pige efter en dagplejekoncert. Hun havde set mig på video inden koncerten og der havde jeg haft en hvid t-shirt på. Under koncerten var t-shirten gul.

MODTAG MIT NYHEDSBREV

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få musik og sjov nyheder. Og nej jeg spammer dig ikke!

Our Brand

MENU
Footer indhold lige her