fbpx

Familieunderholdning med Michael Back

”Underholder du også til private fester – f.eks en børnefødselsdag ?”. “Og ja det gør jeg da ”.

Jeg optræder til børnefødselsdage, konfirmationer og andre børne – og familiefester

Jeg har optrådt i stuer, på børneværelser, i forsamlingshuse , kroer og haller mv. Det har altid været nogle super gode og hyggelige arrangementer.

Og det er jo bare fedt at få lov til at være overraskelsen til lille ”Lises” fødselsdag eller lege Hugo – musikpædagog til familiefesten. Eller spille til den runde fødselsdag med Jensen Duo.

Her nedenfor kan du se hvad bl.a. har optrådt med til familiefester.

Musik og sjov til børnefødselsdagen

Til børnefødselsdage optræder jeg gerne med musik, leg, trylleri, klovneri, sjov skæg og ballade.

Jeg har min guitar med, en gammel kuffert (fyldt med musik og sjov), en afrikansk tromme og en eller anden sjov rekvisit som vi skal lege med. Selvfølgelig har jeg også en lille fødselsdagsgave med til fødselsdagsbarnet (evt.en cd og en plakat) og nogle signerede kort til alle gæster.

Læs mere

Jeg stiller måske op i stuen, på børneværelset – gerne i et hjørne. Børnene sidder så foran mig og forældrene sidder sammen med børnene. Når alt er på plads, så går underholdningen i gang og som regel ender det altid med at alle får sig en svingom i stuen.

Underholdningen varer ca. 30 min. og består af de bedste sange og lege fra mine 5 børneudgivelser, samt lidt små trylleri og fødselsdagssjov.

Vis mindre

“Hugo Musikpædagog”

“Hugo – musikpædagog” er en figur jeg nyder at optræde med til familiefester. Hugo  er en superdygtig “musikpædagog”, der lever og ånder for sine “elever”, og som skaber masser af god glæde og god energi. Han er super dygtig til at få folk til at føle sig trygge, så der er basis for at kunne spille eller synge sammen. Og når der er stemning for det, så spiller han gerne op til dans med sin afrikanske tromme.

Læs mere

Når festen er godt i gang og folk har siddet ned længe, så kan det være at det er tiden at der skal ske et eller andet. Og så kunne det være en super ide, at  ”Hugo musikpædagog” dukkede op med et sjovt underholdende indslag, som får stemningen til at løfte sig endnu mere.

Hugo underholder i ca. 30 min. eller efter aftale.

Vis mindre

Jensen Duo

Min gode ven Hans Jørgen og jeg spiller også ind imellem til private fester som runde fødselsdage, bryllupper mv. Vi har lavet et rigtigt fint koncept, hvor vi spille halv akustiske sange under maden, kan lave et underholdende indslag og spille op til dans.

Læs mere om Jensen Duo her.

MODTAG MIT NYHEDSBREV

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få musik og sjov nyheder. Og nej jeg spammer dig ikke!

Our Brand

MENU
Footer indhold lige her