Spilop Hop

Børneudgivelse

Spilop Hop – cd

 

”Spilop Hop” er titlen på det seneste udspil, fra den kendte Nordjyske børnemusiker Michael Back, der i over 20 år har underholdt børn og barnlige sjæle med sine sjove sange og lege.

Spilop Hop”, der indeholder ikke mindre end 15 nye iørefaldende børnesange. Der er sjove sange om bl.a. dinosaurer, krokodiller, aber, fluer, klovne, stærke mænd, Ase mase land og racebiler. ”Spilop Hop” er fyldt med sjove aktiverende børnesange, som motiverer til leg og bevægelse og fællesskab.

Musik og leg skaber relationer. Gode sjove oplevelser,  hvor man synger, danser, hopper, griner og leger sammen, styrker den enkelte og ikke mindst fællesskabet. Musik og leg skaber bro imellem mennesker. Når man har gode og sjove oplevelser sammen, så har man en fælles platform, hvorpå der kan bygges venskaber.  Og venskab er jo noget af det vigtigste her i livet!

Til ”Spilop Hop” er der lavet en inspirationsbog, hvor alle sange beskrives med noder, becifringer, tekster og flotte illustrationer. Derudover er der til hver sang, flere legeideer med fokus på bevægelse, samarbejde og fællesskab. Bogen giver mange gode råd til formidling og kommer med konkrete bud på, hvordan man som voksen kan planlægge sjove programmer, som kan fastholde børnene.

Det er mit håb, at ”Spilop Hop” vil motivere og inspirere til mange sjove timers sjov leg og bevægelse, som vil skabe gode relationer, sammenhold og fællesskab!

Se spilop hop teaser(video) her

Spilop Hop forhandles digitalt: Itunes, Amazon, deezer, google play, Tidal

Titel: Spilop Hop – cd
Udgivet: 2016
Udgiver: Musik & Sjov for børn/ gateway

Spilop Hop bog

Spilop Hop – inspirationsbog Ideer til sjov leg, bevægelse og samarbejde. Alle sange beskrives med noder, becifringer, tekster og flotte illustrationer. Derudover er der til hver sang, flere legeideer med fokus på bevægelse, samarbejde og fællesskab. Bogen giver mange gode råd til formidling. Med M-programmet får du et konkret bud på, hvordan og kan planlægge sjove spændende programmer, der fastholder børnene og som udfordrer dem fysisk m.v. Du få også ideer til, hvad du kan før, under og efter en sang. Spilop Hop ideholder ideer til leg med billige rekvisitter som:  Fluesmækkere, rørskåle, bolde, cykelslanger, måtter, karklude, klovnenæser, paptallerkner og murerbaljer. Til Spilop inspirationsbog – kan du få en Spilop Hop – cd, hvor alle sange er indspillet med nogle af Danmarks allerbedste musikere.      

Titel: Spilop Hop bog
Udgivet: 2016
Udgiver: Musik & Sjov for børn/ Gateway

Our Brand

MENU
Footer indhold lige her