Så skal der leges

Børneudgivelse

Så skal der leges! – CD

På denne Cd har jeg samlet 15 sjove aktivitetssange som appellerer til fantasien og til at være aktivt lyttende.Det er iørefaldende og glade sange om: fødselsdag, zoologisk have, trolde, linedansere, sørøvere, akrobater, klovne, hajer, sæler og drillenisser m.v.

Hver enkelt sang har sit eget tema, understreget af instrumentering og musikalsk stil. Det er en times sjov og underholdende leg, med hoppesange, dansesange, synge sange, vilde sange, stille sange og alt der imellem.

Titel: Så skal der leges! – CD
Udgivet: 2008
Udgiver: Musik & Sjov for børn/ Gateway

[kswr_lineseparator ls_height=”3″ ls_color=”{“type“:“color“,“color1“:“rgba(171, 171, 171, 1)“,“color2“:“#333“,“direction“:“to left“}” ls_alignement=”left” ls_style=”from-left” ls_width=”80%” ls_margins=”margin-top:0px;margin-bottom:0px;margin-left:0px;margin-right:0px;”]

Så skal der leges! – bog

I bogen beskrives 15 nye børnesange, der appellerer til fantasien og inspirere til leg og bevægelse i hjemmet, dagplejen, børnehaven, indskolingen, skolen, gymnastikforeningen – ja kort sagt alle steder, hvor børn stimuleres og inspireres fysisk såvel som musisk. Hæftet er på 44 sider og alle sange er beskrevet med tekster, noder, becifringer, flotte børnetegninger, samt flere ideer til hvordan den enkelte sang kan bruges. Der ideer til intro historier og inspiration til trommelege m.v. Sangene handler om sørøvere, zoologiskhave, trolde, linedansere, akrobater, klovne, nisser, fødselsdag, hajer m.v og appellerer til sjov leg og aktiv deltagelse af både børn og voksne. På  youtubekanalen (www.youtube.com/backjensen)har Michael oploadet livevideoer og lavet playliste med sangene fra “Så skal der leges!”. Så skal der leges kan downloades på alle streaming kanaler og købes op cd her.

Titel: Så skal der leges! – bog
Udgivet: 2008
Udgiver: Musik & Sjov for børn

Our Brand

MENU
Footer indhold lige her