Op på tæerne

Børneudgivelse

Op på tæerne – cd

Op på tæerne indeholder glade sange der inspirerer til leg og bevægelse i hjemmet, dagplejen børnehaven, gymnastikforeningen – ja kort sagt alle steder, hvor de mindste børn stimuleres og inspireres fysisk såvel som musisk.

Det er sjove og iørefaldende sange, der alle danner ramme for en eller flere lege, der appellerer til fantasien og til at have det sjovt med at synge, spille danse og lege.

“Op på tæerne” indeholder 15 sange om bamse, trolde, cirkus, indianere, cowboys, hunde, løver, drømme, rejser, supermand, markedspladsen, bumletoget m.v.

Michael Back skrev de fleste af disse sange, da hans børn var små. Derfor er alle sange grundig afprøvet inden de blev indspillet. Siden er Op på tæerne solgt i tusindvis og er at finde i utallige hjem, institutioner, skoler og gymnastikforeninger i hele landet.

Titel: Op på tæerne – cd
Udgivet: 2000
Udgiver: Musik & Sjov for børn/ Gateway

Op på tæerne – bog

Bogen indeholder noder, becifringer og en eller flere lege ideer til de enkelte sange. Der er konkrete ideer til brug af legerekvisitter som hula hop ringe, faldskærme og trommer. Der er forslag til musikprogrammer og ideer til tilrettelæggelsen af et arrangement med musik, leg og bevægelse. Hæftet er fyldt med meget flotte og farverige børnetegninger og tilpasset således at både børn og voksne kan få noget ud af at “læse” i bogen.

Titel: Op på tæerne – bog
Udgivet: 2000
Udgiver: Musik & Sjov for børn

MODTAG MIT NYHEDSBREV

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få musik og sjov nyheder. Og nej jeg spammer dig ikke!

Our Brand

MENU
Footer indhold lige her