fbpx

Kære dig som arbejder med børn i alderen 0-3 år.

I snart 25 år har jeg sat en stor ære i at underholde især de mindste børn og deres voksne. Jeg har altid følt stor glæde når jeg oplevede de mindre børns umiddelbare musikglæde. Og man kan jo ikke andet end blive glad, når man ser helt små rokke i barnevognen og når de lidt større, der lige er begyndt at gå, forsøger at hoppe og danse til ens musik.

Mange har i gennem årene sagt til mig at det må da være lige til at underholde for de mindre børn, for de er jo så taknemmelige når der spilles musik. Det er børn også, men de har også en rigtig fin næse for hvad de synes er godt og skidt. Og fanger du dem ikke eller ”skyder over mål” med dine sange og lege, så er det faktisk ikke så nemt.

Derfor sørger jeg altid for at spille sange som jeg ved passer til aldersgruppen og min store erfaring, mine mange års virke som børnemusiker, og det at jeg er uddannet pædagog, gør at der er altid er garanti for en god og ikke mindst sjov oplevelse for både børn og voksne.

Igennem årene er det så blevet til flere tusinde arrangementer for aldersgruppen. Det er blevet til udgivelser af 5 børne cdere med tilhørende inspirationsmateriale og utallige kurser for dagplejere over hele landet. Jeg har min egen youtubekanal hvor du som dagplejer kan finde gode ideer til sange og remser som du kan bruge i din dagligdag og når I har legestue.

Nedenfor har jeg lavet nogle kasser med det som jeg p.t. kan til tilbyde dig i dagplejen. Klikker du på kasserne vil du kunne læse meget mere om mine mange forskellige tilbud.

Har du spørgsmål, ideer til et arrangement eller mangler du måske en sang, så tag gerne kontakt til mig. For det kan jo være jeg kan hjælpe 🙂

Michael Back – Musik og sjov for børn .

Our Brand

MENU
Footer indhold lige her