fbpx

Musik og sjov på biblioteker og i kulturhuse

Børnekoncerter

Kære bibliotek og kulturhus

I 25 år har jeg sat en stor ære i at underholde de mindre børn og andre barnlige sjæle.

Igennem årene blevet til mange tusinde arrangementer for børn og udarbejdelse af en flere forskellige shows med eget materiale.

Aldersopdelte koncerter:

Børn skal bare have den bedste musikalske oplevelse som muligt og det får de, hvis man fanger dem lige der hvor der er og med sange og lege der passer til deres alder. Derfor tilbyder jeg gerne aldersopdelte koncerter for børn i alderen 1-3 år, 3-6 år og 5-8 år.

Derudover så tilbyder jeg også familiekoncerter for børn og andre barnelige sjæle.

Tema koncerter.

Vis mere

På mine cd udgivelser er der sange om trolde, sørøvere, cirkus, dyr og meget mere. Og ud fra sangene fra mine 5 udgivelser tilbyder jeg også forskellige temakoncerter.

Ingen deltager begræsning!

Mine koncerter er desværre ikke refusionsberettiget. Men derimod så har jeg inden deltagerbegrænsninger på mine koncerter. Det betyder, at jeg spiller for de folk, der forsvarligt kan være i jeres lokaler og som I tænker kunne være passende til et arrangement med mig.

Her nedenfor præsenterer jeg mine forskellige koncerter for børn. Derudover har jeg lavet en side som jeg har kaldt ”Priser og praktisk koncert info”, hvor du kan se mine priser, og læse om hvad I kan forvente jer, hvis I laver et arrangement med mig.

Har du spørgsmål eller har ønsker om et arrangement, så er du altid velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak.

Mange gode hilsner

Michael Back – Musik og sjov for børn

Vis mindre

Musik og sjov for de mindste (1-3 år).

Musikalsk legestue

Hoppe Loppe koncert

Temakoncerter (3-6 år).

Bamse koncert

Kroko-dino koncert

Fjolletrolde koncert

Koncerter (5-8 år).

MuCirkus Koncert

Michael Back (solo)

Andre koncerter

Michael Back m. Band

Julesjov med Michael Back

Budget Koncerter

Spilop Hop venskabskoncert

Her nedenfor kan du se mine priser m.v.

Priser og praktisk koncert info

Booking og kontakt

Hey du der!!!

Hvis du vil tilmelde dig Musik og sjov nyhedsbrevet, så kan du gøre det her lige nedenunder. Jeg sender kun nyhedsbreve ud, ca. en gang om måneden så inden spamming herfra!

MODTAG MIT NYHEDSBREV

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få musik og sjov nyheder. Og nej jeg spammer dig ikke!

Our Brand

MENU
Footer indhold lige her