fbpx

Til dig som arbejder med børn.

Se her hvad jeg kan tilbyde dig.

Børnekoncerter

Kære dagplejer, pædagog, lærer, gymnastikinstruktør…..

 

I snart 25 år har jeg sat en stor ære i at underholde børn og barnlige sjæle. Jeg har altid følt stor glæde når jeg oplevede de mindre børns umiddelbare musikglæde. Og jeg bliver bare så glad, når de helt små rokker i barnevognen og når de lidt større griner og leger med på mine musikløjer.

Mange har i gennem årene sagt til mig at det må da være lige til at underholde børn, for de er jo så taknemmelige når der spilles musik. Det er børn også, men de har også en rigtig fin næse for hvad de synes er godt og skidt. Og fanger du dem ikke eller ”skyder over mål” med dine sange og lege, så er det faktisk ikke så nemt.

Derfor sørger jeg altid for at spille sange som jeg ved passer til aldersgruppen og min store erfaring, mine mange års virke som børnemusiker, og det at jeg er uddannet pædagog, gør at der er altid er garanti for en god og ikke mindst sjov oplevelse for både børn og voksne.

Vis mere

Igennem årene er det så blevet til mange tusinde arrangementer især de mindste børn. Det er blevet til udgivelser af 5 børne cdere med tilhørende inspirationsmateriale og utallige personalekurser over hele landet. Jeg har min egen youtubekanal, hvor du kan finde gode ideer til sange og remser som du kan bruge i din dagligdag

Jeg har en del som jeg kan tilbyde dig og for at gøre det nemt og overskueligt, så har jeg nedenfor lavet nogle kasser med det som jeg p.t. tilbyder dig som arbejder med børn. Klikker du på kasserne vil du kunne læse meget mere om mine mange forskellige tilbud.

Har du nogle spørgsmål, en ide til et arrangement, et projekt eller mangler du en sang mv., , så tag endelig kontakt til mig. Det kan jo være jeg kan hjælpe.

Mange gode hilsner

Michael Back – Musik og sjov for børn

Vis mindre

En hilsen fra en dagplejer:

En hilsen herfra blot for at sige tusind tak for en fantastisk koncert som jeg var en del af sammen med mine fire dagplejebørn i Inside, Hammel Idag. Jeg håber det kan blive aktuelt en anden gang, da jeg sjældent har mødt en musiker som fanger vores børn så godt som du gjorde. 👍😊

MODTAG MIT NYHEDSBREV

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få musik og sjov nyheder. Og nej jeg spammer dig ikke!

Our Brand

MENU
Footer indhold lige her