fbpx

Venskabskoncert med Michael Back

 

Uge 18 – 2018 har jeg kåret til årets venskabsuge.

Det at være gode ved hinanden og have venner er noget af det vigtigste her i livet. Og det er noget som jeg gerne vil være med til at sætte fokus på. Derfor har jeg kåret uge 18 -2018 til årets venskabsuge.

Ud fra sangene fra min seneste udgivelse Spilop Hop, har jeg lavet en sjov og underholdende venskabskoncert, hvor børn og voksne inviteres på eventyr og møder dinosaur, krokodiller, fluer, racerbiler, klovne, stærke mænd m.v.

Det er en sjov interaktiv koncert, der appellerer til leg, bevægelse og fællesskab, hvor der bliver rig mulighed for at synge, danse og lege sammen.  Ud over at alle får en super god, sjov og nærværende oplevelse, så får børn og voksne også mange gode ideer til sange og venskabslege der kan arbejdes videre med efterfølgende.

Koncerten er unplugged, hvilket betyder at jeg optræder uden lydanlæg. Det sætter sine begrænsninger til hvor mange der kan være med til koncerten. Jeg har derfor sat et max på 60 børn og voksne til hver koncert.

Budgetpris:

Prisen for en Spilop hop venskabskoncert i uge 18 er kun: 2500 kr.

I prisen vil der være ca. 35- 40 minutters koncert, et stk. Spilop Hop Cd og bog,  1.stk.  signerede plakater til institutionen, og et signerede kort til alle børn.

Booking:

I kan booke en koncert ved at I sender mig en mail, hvor I skriver jeres navn, adresse, ean nummer og gerne 3 ønsker for, hvornår I gerne vil have en koncert i jeres hus.

Tidspunkter for koncerter enten kl. 9.00, kl. 11.00 eller kl. 13.00 – tirsdag, onsdag og torsdag og fredag i uge 18 – 2018

Nøj jeg vil gerne med til sådan en venskabskoncert. Så kan jeg jo synge, danse og lege sjove sange sammen med alle mine venner og alle de voksne i børnehaven.

MODTAG MIT NYHEDSBREV

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få musik og sjov nyheder. Og nej jeg spammer dig ikke!

Our Brand

MENU
Footer indhold lige her