fbpx

Venskabskoncert med Michael Back

Michael Back - Koncert for børn med bamser

 

Uge 24 – 2020 har jeg kåret til årets venskabsuge.

Det at være gode ved hinanden og have venner er noget af det vigtigste her i livet. Og det er noget som jeg gerne vil være med til at sætte fokus på. Derfor har jeg kåret uge 24 -202o til årets venskabsuge i Aalborg og omegn.

Jeg har derfor lavet en sjov og underholdende venskabskoncert, der appellerer til leg, bevægelse og fællesskab og hvor der bliver rig mulighed for at synge, danse og lege sammen.  Ud over at alle får en super god, sjov og nærværende oplevelse, så får børn og voksne også mange gode ideer til sange og venskabslege der kan arbejdes videre med efterfølgende.

Koncerten er unplugged, hvilket betyder at jeg optræder uden lydanlæg. Det sætter sine begrænsninger til hvor mange der kan være med til koncerten. Jeg har derfor sat et max på 60 børn og voksne til hver koncert.

Budgetpris (50% rabat i denne uge).

Prisen for en venskabskoncert i uge 24 – 2020  er kun:  2500 kr + transport.

Sådan bookes en Venskabskoncert

I kan booke en venskabskoncert ved at sender mig en mail, hvor I skriver jeres navn, adresse, ean nummer og gerne 3 ønsker for, hvornår I gerne vil have en koncert i jeres hus. Tidspunkter for koncerter enten kl. 9.00, kl. 11.00 eller kl. 13.00  – mandag – torsdag i uge 24 – 2020

Koncerter spilles mandag – til fredag i uge 24 kl. 9 + kl. 11 + kl. 13.

Jeg er frem til at høre fra Jer.

Mange hilsner
Michael Back

Booking:

I kan booke en koncert ved at I sender mig en mail, hvor I skriver jeres navn, adresse, ean nummer og gerne 3 ønsker for, hvornår I gerne vil have en koncert i jeres hus.

Tidspunkter for koncerter enten kl. 9.00, kl. 11.00 eller kl. 13.00 – tirsdag, onsdag og torsdag og fredag i uge 18 – 2018

Nøj jeg vil gerne med til sådan en venskabskoncert. Så kan jeg jo synge, danse og lege sjove sange sammen med alle mine venner og alle de voksne i børnehaven.

MODTAG MIT NYHEDSBREV

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få musik og sjov nyheder. Og nej jeg spammer dig ikke!

Our Brand

MENU
Footer indhold lige her