fbpx

Bedsteforælder koncert

Bedsteforælder koncerten henvender sig til alle de bedsteforældre, der gerne vil  give deres børnebørn en super sjov oplevelse med nogle af de gamle sange og lege, som i generationer har skabt glæde blandt børn og voksne.

Da jeg var barn, elskede jeg, når vi sang og legede de gamle sanglege. Humøret var nemlig altid i top og det var altid en super sjov og god oplevelse. De voksne legede nemlig med, hvilket vi børn syntes var super sjovt.

I dag synges og leges de gamle sanglege for det meste kun ved juletid og det er da lidt trist.  For sangene holder jo stadigvæk og de skal jo gerne blive ved med at gå i arv.

Derfor har jeg lavet en denne koncert, hvor børn og voksne får mulighed for synge, danse, lege og opleve nogle af de sjove gamle sanglege som ”jeg gik mig over sø og land”, ”fingerpolka”, ”’Rits rats” og mange andre.

Jeg har kaldt koncerten for bedsteforælder koncert, da mange bedste forælder, bruger meget tid sammen med deres børnebørn. Og til denne koncert kan bedsteforælder invitere sit barnebarn til en sjov koncert hvor sangene og legene er nogen man kan huske fra da man selv var barn. Det bliver super sjovt og en koncert hvor gammel kultur gives videre til en ny generation

Børnekoncerter 1-3 år: De mindste

Musikalsk legestue

Hoppe Loppe koncert

Børnekoncerter: 3-6 år:

Bamse koncert

Kroko-dino koncert

Fjolletrolde koncert

Michael Back m. Band

Julesjov med Michael Back

Mere om det praktiske vedr. mine koncerter

Priser og info

Booking og kontakt

Andre siger:

“Tak for en fantastisk koncert 😃
Børnene var vilde med oplevelsen og hoppede trætte men syngene derfra

Michael Back - Koncertanmeldelse

MODTAG MIT NYHEDSBREV

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få musik og sjov nyheder. Og nej jeg spammer dig ikke!

Our Brand

MENU
Footer indhold lige her