Online julebal for Danmarks børnehaver med Michael Back

Storskærm med Michael Back

Fakta om online koncerten:

🎉 Online Julebal henvendt til børnehaverne i Danmark
📅 Torsdag d. 17. december
🕙 kl. 10.00-11.00
👫 Tema: Julebal
📺 Kan ses LIVE  facebook og youtube.
👍🏼 Køb af institutionsbillet.

Tilmelding og køb af institutionsbillet

Udfyld blot formular herunder
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Over 400 børnehaver så med sidste gang jeg lavede online koncert 🥳 Nu gør vi det igen – vil I være med??

Til juleballet skal vi synge, danse og lege nogle af de skønne børnejulesange der er lavet. Vi skal bl.a. synge ”Søren Banjomus”, “Der bor en lille nissemand”, ”På loftet sidder nissen”, samt nogle af alle de sange og lege mange plejer at synge og lege omkring juletræet:  ”Jeg gik mig over sø og land” og ”Jule boogie woogie” m.v.  Derudover vil jeg selvfølgelig også synge nogle af mine allerbedste børnesange. Som du kan se så er det lagt op til et super hyggeligt julebal i absolut børnehøjde og jeg glæder mig så meget.

HVORDAN TILMELDER JEG MIN BØRNEHAVE? 👍

For at deltage i det online julebal for Danmarks børnehaver skal I tilmelde jeres institution og købe en institutionsbillet. Du tilmelder jeres institution det online julebal  via formularen til venstre her på siden. Ved tilmelding bestiller i en deltagerbillet og deltager automatisk i konkurrencen om en af Michael Backs børne-CD’er og -bogudgivelser

KOSTER DET NOGET AT VÆRE MED? Ja det gør det.

Prisen for en institutionsbillet til juleballet koster: 300 kr. eks. moms

I denne pris kan institutionen deltage med alle sine børn og streame på de stuer man vil og lige så mange gange man vil. Det betyder at institutionen, har mulighed for at dele børnene op i hold og at I kan se koncerten dagen efter, hvis i skulle have lyst til det.

Derudover vil institutionen få tilsendt en mail med mere info om arrangementet (Ean-faktura, links til download af nissetegninger, der kan farvelægges, plakater man kan hænge op, deltagerdiplom til alle børn, tekster og musik til jule sange som I kan øve sammen med børnene). Op til juleballet får institutionens selvfølgelig også en mail med links og klare instrukser til streaming stederne (Facebook og YouTube) og hvad man skal have klar og styr på til dagen.

Og ja, så er I som institution også med til at støtte mig og mit fortsatte virke som fuldtids-børnemusiker og børneunderholder i denne svære tid, med masser af aflysninger og en fremtid, der heller ikke ser for godt ud.

MIN MOTIVATION OG BAGGRUND FOR JULEBALLET 🍀

I denne corona-tid bliver alle større kulturelle børnearrangementer aflyst – herunder også alle de julearrangementer, som vi alle plejer at glæde os til, når det er jul.

I børnehaverne bliver forældre klippe-dage og det årlige julearrangement aflyst. Samtidig aflyses også julearrangementerne på forældrenes arbejdspladser, samt i deres idrætsforeninger,  som børnene plejer at være med til. Øv! Men selvom vi lever i en corona-tid, synes jeg ikke børnene skal snydes for at kunne være med til, og ikke mindst glæde sig til, et hyggeligt og sjovt julebal. Derfor inviteres børn og voksne fra landet børnehaver til et forrygende virtuel julebal.

BLIV KLAR TIL JULEBALLET MED PRINT-SELV-TEGNINGER OG JULESANGE FOR BØRN 🎨🎵

Inden koncerten kan børnehaven hygge sig med at øve nogle af sangene fra koncerten samt farvelægge 5 sjove og unikke juletegninger.

  • Tusind tak for rigtig god underholdning! Der er blevet danset med hjemme foran fjernsynet . Det håber vi sker igen

  • Mange tak for en god koncert – og et dejligt afbræk i en kedelig hverdag for vores lille 3-årige, som savner børnehaven og vennerne. Vi fik danset, grinet og hygget.👍😀

  • TAAAK FOR DENNE GANG. Det var så hyggeligt og nu er vi trætte og kroppene er varme!! TAAK FORdi du gider 🤩🤩

Michael Back - Koncertanmeldelse

MODTAG MIT NYHEDSBREV

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få musik og sjov nyheder. Og nej jeg spammer dig ikke!

Our Brand

MENU
Footer indhold lige her