Online livekoncert d. 24/05-20

Søndag d. 24. maj kl. 16.00 blev Danmarks børn og andre barnlige sjæle til inviteret til endnu en forrygende børnekoncert på facebook. Emnet denne gang var sange om dyr. 

Se hvordan koncerten gik ved at trykke nedenfor (Du føres ind på Facebook). 

Online koncert med Michael Back

Søndag d. 24. maj kl. 16.00 blev Danmarks børn og andre barnlige sjæle til inviteret til endnu en forrygende børnekoncert på Facebook.

Søndag d. 24 maj 2020 afholdte jeg endnu en børnekoncert på facebook, som varede ca. 45 min. og  være fyldt med sjove sange, som børn og voksne kan synge, danse og lege til hjemme i stuerne. Repertoiret var denne gang primært være sange om dyr, hvilket betyder at seerne kom til at høre sange som krokodiller, hunde, elefanter, dinosaurer m.fl.

Hvis du synes det jeg laver er godt og gerne vil støtte mig i denne Coronatid, så kan du donerer et beløb på mobilpay 24246388.

Mange hilsner,

Michael Back

Mine online koncerter

Se eller gense mine andre online livekoncerter her.

Book en live koncert

Ønsker du en live koncert til din institution, forening, festival eller andet – som ikke er online – er du velkommen til at kontakte mig og høre mere.

Se mine koncerttyper her.

  • Tusind tak for rigtig god underholdning! Der er blevet danset med hjemme foran fjernsynet . Det håber vi sker igen

  • Mange tak for en god koncert – og et dejligt afbræk i en kedelig hverdag for vores lille 3-årige, som savner børnehaven og vennerne. Vi fik danset, grinet og hygget.👍😀

  • TAAAK FOR DENNE GANG. Det var så hyggeligt og nu er vi trætte og kroppene er varme!! TAAK FORdi du gider 🤩🤩

MODTAG MIT NYHEDSBREV

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få musik og sjov nyheder. Og nej jeg spammer dig ikke!

Our Brand

MENU
Footer indhold lige her