Online livekoncert d. 26/04-20

Søndag d. 26.april kl. 10.00 blev alle Danmarks børn inviteret til endnu en forrygende online livekoncert.  

Du kan se, hvordan min online livekoncert gik ved at klikke på billedet nedenfor:

Online koncert med Michael Back

For en lille måneds tid lavede jeg den første online Facebook koncert og som var en kæmpe succes. Nu er jeg klar til at holde den næste koncert, der lige som den sidste vil vare en lille times tid og indeholde sjove børnesange, som børn og voksne kan synge, danse og lege til hjemme i stuerne. Repertoiret vil igen være nogle af de bedste af mine sange og lege fra mine 5 børneudgivelser og undervejs vil det være muligt at vinde fine præmier.

Jeg glæder mig så meget til denne koncert. For det første vil jeg rigtigt gerne være med til at give børn sjove musikalske oplevelser, som kan gøre det hele lidt sjovere i denne mærkelige og alvorlige tid. For det andet så er det mit håb at en masse forældre vil lege med, nu da koncerten afholdes en søndag. Og for det tredje så er koncerten med til at holde mig skarp som børnemusiker, nu da det ikke er muligt at komme rundt i landet og optræde som jeg plejer. Så ja jeg glæder mig så meget!

Den første koncert var en stor succes og en helt forrygende oplevelse. Undervejs var der over 500 der så med og i løbet af koncerten kom der mere end 800 kommentarer, og siden er koncerten blevet set mere end 5300 gange. Efterfølgende har jeg fået utroligt mange positive tilbagemeldinger, hvilket selvfølgelig har været medvirken til, at jeg laver endnu en koncert. Hvis du vil så kan du se den første live koncert her

Jeg håber at rigtigt mange vil synge og lege med og at børn og voksne vil få en super sjov søndag formiddag sammen med mig. Vi trænger nemlig alle til noget mere sjov og ballade i denne alvorlige tid!

Mange hilsner Michael

Mine online koncerter

Se eller gense mine andre online livekoncerter her.

Book en live koncert

Ønsker du en live koncert til din institution, forening, festival eller andet – som ikke er online – er du velkommen til at kontakte mig og høre mere.

Se mine koncerttyper her.

  • Tusind tak for rigtig god underholdning! Der er blevet danset med hjemme foran fjernsynet . Det håber vi sker igen

  • Mange tak for en god koncert – og et dejligt afbræk i en kedelig hverdag for vores lille 3-årige, som savner børnehaven og vennerne. Vi fik danset, grinet og hygget.👍😀

  • TAAAK FOR DENNE GANG. Det var så hyggeligt og nu er vi trætte og kroppene er varme!! TAAK FORdi du gider 🤩🤩

MODTAG MIT NYHEDSBREV

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få musik og sjov nyheder. Og nej jeg spammer dig ikke!

Our Brand

MENU
Footer indhold lige her