fbpx

Onlinefest for Danmarks dagplejere, private børnepassere og andre – tirsdag d. 11.5.21 kl. 10.00

OBS:

Du skal spole ca. 30 min. frem i videoen før festen starter. Indtil da vil der kun være stilbillede og baggrundsmusik.(vi startede nemlig med at sende 30 min. før så folk i god tid kunne tjekke lyd og billede).

Info vedr. onlinefesten

Kære deltager i den online forårsfest for Danmarks dagplejere, private børnepassere og andre interesserede.

Festen/ koncerten vil vare ca. 30-45 min. og bagefter vil I kunne se den, hvornår I vil og lige så tit I vil 🙂

Undervejs må I gerne tjatte med mig – min datter Mathilde er med på sidelinjen og hjælper undervejs.

Jeg vil rigtigt gerne se, hvordan jeres fest ser ud, så derfor må meget gerne sende mig nogle stemningsbilleder. I skal sende billederne til: mathilde.musiksjov@gmail.com. Hvis der sker noget undervejs kan I også skrive til Mathilde på denne adresse.

Jeg vil også rigtigt gerne hører, jeres mening om festen og hvad I har fået ud af den. Derfor sender jeg umiddelbart efter festen et kort spørgeskema, som jeg håber I vil hjælpe med at udfylde. (Det tager max. 3-5 min)

Jeg glæder mig så meget til at fejre at foråret er på vej og vi går lysere tider i møde. Det bliver så godt.

Husk at udover at spille online, så spiller jeg selvfølgelig også live til børnefester rundt omkring i landet 🙂

Vi ses – det bliver så hyggeligt at feste sammen-hver for sig!

MODTAG MIT NYHEDSBREV

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få musik og sjov nyheder. Og nej jeg spammer dig ikke!

Our Brand

MENU
Footer indhold lige her