fbpx

Om mig – Michael Back

Kontakt michael Back

I snart 25 år har jeg sat en stor ære i at lave sjov musik for børn og barnlige sjæle.

Igennem årene er det blevet til ca. 4000 arrangementer og siden 1999 har jeg haft forrygende travlt som fuldtids-børneunderholder, kursusholder, komponist, sanger, musikformidler m.v. Læs om mine børnekoncerter her

Udover at jeg underholder til enhver børnefest, bliver jeg også flittigt brugt som kursusholder. I 2017 underviste jeg ikke mindre end 350  DGi gymnastikinstruktører. Læs om mine kurser her.

Jeg har udgivet 5 børne udgivelser med tilhørende inspirationsmateriale, der kan lånes på fleste af landets biblioteker og som bliver brugt i utallige institutioner og gymnastikforeninger landet over. Læs om mine børneudgivelser her. 

Jeg har min egen youtube kanal med ca. 450.000 visninger og er uddannet pædagog med diplomuddannelse i rytmisk musik og bevægelse. Se min youtubekanal her.

MODTAG MIT NYHEDSBREV

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få musik og sjov nyheder. Og nej jeg spammer dig ikke!

Our Brand

MENU
Footer indhold lige her