fbpx

FluebenOver 25 års erfaring
Flueben 4.200+ koncerter spillet
Flueben2.4 mill+ visninger på Youtube

Hvem er jeg ?

I over 25 år har jeg lavet musik og sjov for især de mindre børn og andre barnlige sjæle. Igennem årene er det blevet til over 4200 børnekoncerter og 5 børneudgivelser (CD´er med egne sange med tilhørende inspirationshæfter).

Derudover har jeg en diplomuddannelse i rytmisk musik og bevægelse, samt uddannet pædagog.

Jeg brænder for at give børn gode, sjove og mindeværdige musikalske oplevelser, hvor børn kan have det sjovt med at synge, danse og lege. Mit mål er at gøre en forskel for børn igennem sang, leg og bevægelse.

Min ambition er, at kunne bidrage til, at børn bevæger sig mere, i en hverdag, hvor børn er stillesidende som aldrig før.

Underholdning for børnehaver med Michael Back

Børneunderholder med over 25 års erfaring

Siden 1999 har jeg haft forrygende travlt som fuldtids-børneunderholder, kursusholder, komponist, sanger, musikformidler m.v.

Med udgangspunkt i mine egne sange, har jeg især optrådt med børnekoncerter med fokus på, at give børnene en uforglemmelig oplevelse med sang, leg og bevægelse.

Igennem årene har jeg optrådt hos børnehaver, dagplejere, vuggestuer, koncerthuse, biblioteker, festivaler, foreninger, special institutioner og mange flere

Se eller læs mere mere om mine børnekoncerter her

Kursusholder til dig, som arbejder med børn

Udover at jeg underholder til enhver børnefest, bliver jeg også flittigt brugt som kursusholder.j Jeg lavet utallige kurser for voksne med ideer til musik, leg og bevægelse.

I 2017 underviste jeg for eksempel ikke mindre end 350 DGI gymnastikinstruktører i musik, leg og bevægelse.

Mine kursur i musik, leg og bevægelse er primært for pædagoger, gymnastikinstruktører og andre, som arbejder med børn i hverdagen.

Læs om mine kurser her.

5 børne-CD´er for de mindste

Jeg har udgivet 5 børneudgivelser (CD´er) med tilhørende inspirationsmateriale, der kan købes her på min hjemmeside. De kan ligeledes lånes på de fleste af landets biblioteker.

Min musik bliver brugt i utallige institutioner og gymnastikforeninger landet over.

Læs om mine børneudgivelser her.

Min egen Youtube-kanel

Jeg har min egen youtube kanal med over 2,400.000 visninger og ca. 180 videoer for børn og barnlige sjæle.

Min ambition er at give børn mulighed for at synge, danse og lege til en masse god kvalitativt børnemusik, der passer til deres alder og hvor de kan bruge deres fantastiske fantasi og ikke deres deres krop på mange sjove måder. Det skal være musik i absolut børnehøjde – det skal nemlig være sjovt at lytte til min børnemusik,

Læs mere om min youtubekanal her eller Se min youtubekanal her.

MODTAG MIT NYHEDSBREV

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få musik og sjov nyheder. Og nej jeg spammer dig ikke!

Our Brand

MENU
Footer indhold lige her