fbpx

Nisse Fut – julesjov med Michael Back

Juleunderholdning for børn og barnlige sjæle .

Der findes mange forskellige nisser: Kravle nisser, loftsnisser, skovnisser, bjergnisser, drillenisser … og selvfølgelig også Nisse Fut, der er Cirkus Nisse. og som elsker at tryllebinde folk med masser af god musik, gammeldags gøgl, og nissetrylleri m.v.

Nisse Fut kan så mange ting og vil gøre alt for at børn og voksne og en af de ting som han er allerbedst til det er, at få børn og voksne til at hygge sig, grine, danse og lege med hinanden.

Og det er jo det julen også er. Nemlig en tid hvor vi – børn og voksne leger sammen og får nogle sjove og skønne oplevelser som både børn og voksne vil mindes med glæde. Nisse Fut vil gøre alt for at børn og voksne får en super god oplevelse!

Et nisse fut show med Michael back er super juleunderholdning i absolut børnehøjde.

Julen er en skøn tid med masser af sjove arrangementer for børn og voksne. Man kan godt sige, at julen er traditionernes tid. Her skal alt gerne være som det plejer og som man mindes. Jeg har igennem underholdt til mange julearrangementer og fundet en måde at gøre det på, hvor jeg blander mine egne sange og lege, med trad. julesange og lege.

 

Se priser og praktiske koncertoplysninger her:

Priser og praktisk koncert info

Booking og kontakt

En pædagog udtaler:

Det han kan det er at bruge sig selv og er god til at sprede glæde igennem hans engagement. Han er god til at møde børnene og er sjov og dejlig at være i rum med.

Michael Back - Koncertanmeldelse

MODTAG MIT NYHEDSBREV

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få musik og sjov nyheder. Og nej jeg spammer dig ikke!

Our Brand

MENU
Footer indhold lige her