fbpx

Musikprojekter med Michael Back – Bmmk mv.

Musikprojekter i institutionen.

Nogle uger om året laver jeg musikprojekter rundt om i nordjyske institutioner og skoler. Og det nyder jeg meget.

Selvom jeg nyder at optræde for en stor samling børn en times tid eller to, så nyder jeg også det nærvær der er, når man er sammen med de samme børn og voksne over længere tid.

I Nordjylland er der noget der hedder ”BMMK” – Børns møde med kunsten. Det er regionalt kulturprojekt, der arbejder for ,at nordjyske børn skal have mulighed for at møde kunstnere i spændende, inddragende forløb.

Det betyder at skoler, børnehaver, dagplejere, vuggestuer, kulturinstitutioner, foreninger, kirker og andre aktører kan søge Bmmk om støtte til et projekt med en kunstner. Bmmk betaler ca. 60 {a13d46b8419458861d1cd48f495e7139ef241335c17a6cca618ab7a558005bd6} af kunstneren honorar og transport.

Vis mere

Igennem Bmmk tilbyder jeg musikprojekter til førskoleinstitutioner, indskolingen og specialinstitutioner og skoler.

  • Musik leg og troldesange (musik og leg i børnehaven)
  • Jagten på det gode humør (rockeventyr i indskolingen)
  • Midt om Natten (musical bygget op om Kim Larsen sange)
  • MuCirkus (musik og gøgl).

Ovenstående er nogle af de projekter som jeg igennem årene har lavet. Hvis du klikker her kan du se min Bmmk profil og læse meget mere om hvad jeg kan tilbyde.

Hvis din institution eller skole gerne vil have et musikprojekt med mig, så kontakt mig endelig, så vi kan få en snak om Jeres tanker og ideer.

Du kan kontakte mig ved at ringe (2424 6388) eller skrive til mig her.

mange gode hilsner
Michael Back – musik og sjov for børn.

Vis mindre

Bmmk er et godt og billigt tilbud til dig der arbejder med børn, om at få en kunstner på besøg til et projekt sammen med jeres børn. Det er ikke et underholdningstilbud, men et tilbud til dig og dine om at arbejde sammen med en kunstner i et spændende projekt. Bmmk betaler ca. 60 {a13d46b8419458861d1cd48f495e7139ef241335c17a6cca618ab7a558005bd6} af kunstnerens honorar og transport.  Læs mere om bmmk her

Det lykkedes Michael at få alle børn med. Hans positive energi smitter, og har en evnen til at mærke børnene og se både deres vanskeligheder og potentialer. Michaels indsats har uden tvivl bidraget til styrkelse af selvtillid ligesom fællesskabsfølelsen er blevet styrket. Pædagog i Børnehaven Mejsevej.

MODTAG MIT NYHEDSBREV

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få musik og sjov nyheder. Og nej jeg spammer dig ikke!

Our Brand

MENU
Footer indhold lige her