Musik og sjov huset

Det lille musikhus (for børn)

”Musik & sjov Huset – Det lille musikhus” har til formål at lave musikalske events for især de mindste børn og andre barnlige sjæle.

Musik & Sjov Huset er et sted, hvor jeg vil have min daglige base og hvor jeg 1-2 gange om måneden åbner dørene til arrangementer som:

I første omgang satser jeg på at lave ovenstående arrangementer og vil løbende ligge datoer op i min kalender.  Men drømmen er, da også at præsentere  andet godt børnemusik.

Det har i mange år været min drøm at lave et sted, hvor børn kunne komme til mig, når jeg ikke var på farten. Det skulle være et sted, hvor jeg kunne give børn sjove, musikalske oplevelser i hyggelige rammer. Det skulle også være et sted, hvor jeg kunne lave musikalske inspirationskurser for voksne, lave YouTube-videoer, indspille musik, øve mig og have min base.

I 2018 blev min drøm til virkelighed. Der fandt jeg de helt rigtige lokaler, det helt rigtige sted, nemlig i Storvorde lidt syd for Aalborg. Lokalet har en perfekt størrelse (150 m2). Det er ikke for stort til, at jeg kan føle mig utilpas i dagligdagen, og det er stort nok til, at jeg kan lave mindre events for børn.

Har du spørgsmål vedr. Musik og sjov huset eller har en ide til hvad der kunne ske i huset, så er du meget velkommen til at kontakte mig. Ellers håber jeg at se dig og dit/ dine børn til et af mine musik og sjov arrangementer.

Mange hilsner
Michael Back

MODTAG MIT NYHEDSBREV

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få musik og sjov nyheder. Og nej jeg spammer dig ikke!

Our Brand

MENU
Footer indhold lige her