fbpx

Musikalsk legestue med Michael Back

Pris:
2500 kr. +transport
max. 40 deltagere.

Musikalsk legestue
For de mindste og andre barnlige sjæle

Det skal være rart sjovt at være til legestue sammen med mig. Derfor bruger jeg sange og lege, der appellerer til fantasien og til aktiv deltagelse. Der vil være stille sange og vilde og sange, hvor vi leger med en eller anden sjov rekvisit.

I snart 25 år har jeg lavet musikalsk legestue for de mindste børn og deres voksne. Og igennem alle årene har jeg altid nydt det samvær og den glæde for musik, der opstår når børn og voksne danser, synger og leger sammen.

En legestue foregår på den måde at vi alle sidder i en stor rundkreds. Jeg sidder et sted hvor alle kan se mig. Legestuen bygges op med en sjov start sang, navnesang og sange, hvor vi skal danse, hoppe og evt. flyve. Så skal vi lege med en eller anden sjov rekvisit, som vi evt. også skal danse med, samtidig med at jeg spiller på min afrikanske tromme. Når vi har danset og leget en masse, skal vi slappe af til noget skøn afslapningsmusik.

Vis mere

Musikalsk legestue for de mindste: (1-2 år)

I mine legestuer for de mindste bruger jeg meget sangene fra mine to første cd udgivelser: ”Op på tæerne” og ”Ska vi hoppe?”. Derudover bruger jeg kendte og ukendte remser. Jeg arbejder meget med den gode stemning i rummet og det er vigtigt for mig, at både børn og voksne føler sig trygge. De mindste børn er meget påvirkelige af stemningen i rummet og kan mærke, hvis deres ”trygge base” (den voksne) ikke rigtigt er med i løjerne. Derfor spiller jeg ikke kun for børnene men for alle i rummet. Og hvis jeg kan få de voksne til at grine lidt, så er det bare super. De rekvisitter jeg bruger kan være tørklæder, faldskærm, ærteposer, tæpper m.v.

Musikalsk legestue for de lidt større: (3-5 år)

I disse legestuer tager jeg udgangspunkt i sangene fra mine to sidste udgivelser: ”Fjolletrolde” og ”Spilop Hop”. Der skal ske noget mere og børnene skal have mulighed for at bruge deres fantasi og ikke mindste deres kroppe på mange forskellige måder. Derudover så skal de også have mulighed for at være med til at bestemme hvad vi skal. Jeg sætter rammen for hvad vi skal lave og børnene er med til at bestemme hvad der skal ske i rammen. Forældrene leger også med her og det bliver altid rigtig sjovt og hyggeligt, når børn og voksne giver den gas sammen. I disse legestuer bruger jeg sjove rekvisitter som; isoleringsrør, boomwhackers og karklude m.v.

Vis mindre

I mange år har jeg haft musikalsk legestue om mandagen i Kanalhuset, Aalborg øst. I sin tid startede jeg legestuen sammen med et par musikglæde fædre og i dag drives legestuen af foreningen Børnemusikkensvenner.

Har I ingen trommer med? spurgte Michael Back, de 100 babyer, der var mødt op til bamseshow i Hjallerup Kulturhus. Men børnene havde ingen trommer med. Men det gjorde nu heller ikke så meget, for så kunne de bruge gulvet som trommer. De 100 børn trommede på livet løs.”  Nordjyske.

Priser og praktisk koncert info

Booking og kontakt

Folk siger:

Michael Back er meget nærværende i forhold til børnene og han er god til at gribe der hvor børnene er udviklingsmæssigt. Han er god til at fange børnene og få deres interesse og god til at få dem med til at synge og danse

Michael Back - Koncertanmeldelse

MODTAG MIT NYHEDSBREV

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få musik og sjov nyheder. Og nej jeg spammer dig ikke!

Our Brand

MENU
Footer indhold lige her