fbpx

Musikalsk legestue i Musik og sjov huset:

Musikalsk legestue (1-3år) forår 2019:

Lørdag d. 9. februar 2019:
kl. 9.00 – 9.45: Musikalsk legestue (1-3 år).

Lørdag d. 9. marts 2019:
kl. 9.00 – 9.45: Musikalsk legestue (1-3 år).

Lørdag d. 6. april 2019:
kl. 9.00 – 9.45: Musikalsk legestue (1-3 år).

Sted:

Musik og sjov huset
Stationsvej 5c
9280 Storvorde

Køb billet til musikalsk legestue her:

Sjov musik for de mindste og deres voksne!

I snart 25 år har jeg lavet musikalsk legestue for de mindste børn (1-6år) og deres voksne. Og igennem alle årene har jeg altid nydt det samvær og den glæde for musik, der opstår når børn og voksne danser, synger og leger sammen.

Hvis du og dit barn skal opleve en af mine musikalske legestuer, så er der flere måder det kan lade sig gøre her i Musik og sjov huset.

Musikalsk legestue lørdag eller søndag.

Det er muligt at komme til musikalsk legestue i weekenden. En gang om måneden arrangerer jeg nemlig musikalsk legestue en lørdag eller søndag. Jeg prøver at ramme den første weekend i måneden og tidspunktet vil typisk være fra kl. 9.00 – 9.45.

Da der kun er plads til ca. 40 – 50 børn og voksne så er det en god ide at købe billet inden. Billetter kan dog også købes på dagen eller i min shop.

Billetprisen vil være 75 kr. pr. person.

Musikalsk legestue 10 tirsdage i foråret 2019:

I gennem mange år har Foreningen Børnemusikkens Venner arrangeret musikalsk legestue med mig. 10 tirsdage i foråret 2019 vil der derfor være mulighed for at gå musikalsk legestue her i huset. Man kan tilmelde sig vore to hold her:

Hold 1 (1-3 år) kl. 16.00 – 16.40

https://bornemusikkensvenner.nemtilmeld.dk/24/at-vuvi9iw1/

Hold 2 (3-6 år) kl. 17.00 – 17.40:

https://bornemusikkensvenner.nemtilmeld.dk/25/at-dbras75w/

Mere info og tilmelding her: www.boernemusikkensvenner.dk

Hvis du vil vide noget mere om, hvad jeg ligger vægt på i mine musikalske legestuer, så er der meget mere info at hente på www.musik-sjov.dk/musikalsk-legestue-med-michael-back/

Michael Back

MODTAG MIT NYHEDSBREV

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få musik og sjov nyheder. Og nej jeg spammer dig ikke!

Our Brand

MENU
Footer indhold lige her