Kurv

Musikalsk legestue i Musik og sjov huset:

Musik for de mindste i Musik og sjov huset

Lørdag d. 03.november 2018:
kl. 9.00 – 9.45: Musikalsk legestue (1-3 år).

Søndag d. 25.november 2018:
kl. 9.00 – 9.45: Musikalsk jule-legestue (1-3 år).

Sjov musik for de mindste og deres voksne!

I snart 25 år har jeg lavet musikalsk legestue for de mindste børn (1-6år) og deres voksne. Og igennem alle årene har jeg altid nydt det samvær og den glæde for musik, der opstår når børn og voksne danser, synger og leger sammen.

Hvis du og dit barn skal opleve en af mine musikalske legestuer, så er der flere måder det kan lade sig gøre her i Musik og sjov huset.

Musikalsk legestue lørdag eller søndag.

Det er muligt at komme til musikalsk legestue i weekenden. En gang om måneden arrangerer jeg nemlig musikalsk legestue en lørdag eller søndag. Jeg prøver at ramme den første weekend i måneden og tidspunktet vil typisk være fra kl. 9.00 – 9.45.

Da der kun er plads til ca. 40 – 50 børn og voksne så er det en god ide at købe billet inden. Billetter kan dog også købes på dagen eller i min shop.

Billetprisen vil være 75 kr. pr. person.

Musikalsk legestue 10 mandage i efteråret 2018:

I gennem mange år har Foreningen Børnemusikkens Venner arrangeret musikalsk legestue med mig. Legestuerne har indtil nu foregået i Aalborg Øst, men da jeg har nu har fået et eget sted, så har Børnemusikkens Venner valgt at flytte disse legestuer her til Musik og sjov huset.

Det betyder, at der 10 mandage i efteråret 2018 vil være mulighed for at gå musikalsk her i huset.

Vedr. efterår 2018 – så er begge musikalske legestue hold fuldt booket!

Mere info og tilmelding her: www.boernemusikkensvenner.dk

I min kalender kan du se hvornår der er Musikalske legestue her i Musik og sjov huset. Du er også altid velkommen til at kontakte mig hvis du har spørgsmål vedr. legestuen

Hvis du vil vide noget mere om, hvad jeg ligger vægt på i mine musikalske legestuer, så er der meget mere info at hente på www.musik-sjov.dk/musikalsk-legestue-med-michael-back/

Michael Back

MODTAG MIT NYHEDSBREV

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få musik og sjov nyheder. Og nej jeg spammer dig ikke!

Our Brand

MENU
Footer indhold lige her