fbpx

MuCirkus med Michael Back

MuCirkus er en blanding af iørefaldende børnemusik, krydret med klovneri, trylleri, sjov, skæg og ballade.

I en MuCirkus forestillingen møder man bl.a. trylleklovnen, cirkus aben Knud og musikklovnen Arne, der elsker at spille på alverdens ting. Det er forrygende musikalsk underholdning, hvor iørefaldende musik krydres med god gammeldags gøgl, trylleri, klovneri, skæg og ballade.

MuCirkus forestillingen foregår på den måde, at efter en sang kommer der et trylle/ klovnenummer og publikum er aktivt medvirkende igennem hele forestillingen. De skal bl.a. være elefanter, aber, heste og løver og de skal være med til at trylle og sige trylleremser. De skal også være linedanser og alle skal være med til at danse en sjov cirkusdans.

For at der også skal være noget at kigge på, laver jeg en scene, som giver publikum en oplevelse af at være i Cirkus. Der vil være musik inden forestillingen starter og scenen vil jeg afgrænse med et stort reb, som jeg ligger i en halvcirkel. Derudover vil jeg have en flot bagtæppe med og lidt lys.

MuCirkus er for dig som gerne vil give børn en super sjov oplevelse med:

  • Musik
  • Klovneri
  • Trylleri
  • Gammeldags gøgl
  • Leg og Bevægelse.

Vis mere

En MuCirkus koncert oplevelse starter i det nu, hvor man komme ind i koncertlokalet. Derfor gør jeg altid gør jeg altid meget ud af, at børn og voksne har noget at se og høre på inden. Rummet skal nemlig emme af god stemning.

Hvis der ikke er nogen scene, står jeg på gulvet, hvor jeg afgrænser min ”scene” med et reb. Børn og voksne sidder så på gulvet.

Har du spørgsmål eller en ide til et arrangement er du altid velkommen til at kontakte mig.

mange gode hilsner

Michael Back – musik og sjov for børn

Vis mindre

Jeg har i mange år lavet en masse gøgl, hvor jeg bl.a. optrådte som den seje gøgler, der kunne hoppe ned i glasskårene, fra en rødvinsflaske som han lige havde smadret. Selvfølgelig uden sko og alt endte godt alligevel.  Jeg synes det er mega sjovt at gøgle og lave sjov, det er lige så sjovt at spille sjov aktiverende børnemusik, hvor publikum skal være aktive på forskellige måder.

I MuCirkus blander jeg mine gøgler og musiske talenter sammen. Resultatet er blevet en super sjov og meget underholdende forestilling, der henvender sig til børn og andre barnlige sjæle.

Her nedenfor kan du tjekke priser og få praktiske koncertoplysninger mv.

Priser og praktisk koncert info

Booking og kontakt

”Musikeren – Michael Back Jensen – har talent for at underholde, og det er faktisk slet ikke dækkende at kalde ham ”musiker”. For han er også tryllekunstner, jonglør, gøgler og meget mere også kan han lege”.  Løgstør Avis.

Michael Back - Koncertanmeldelse

MODTAG MIT NYHEDSBREV

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få musik og sjov nyheder. Og nej jeg spammer dig ikke!

Our Brand

MENU
Footer indhold lige her