Min motivation for børnemusikken

børnunderholdning i særklasse

Det startede som en sjov bibeskæftigelse…..

…men som årene gik, blev jeg bare fanget af børnemusikkens forunderlige univers og siden 1999 har jeg arbejdet som fuldtidsbørnemusiker og børneunderholder.

Optrådt mere end 4000 gange

I gennem årene har jeg optrådt til mere end 4000 arrangementer for børn og andre barnlige sjæle. Jeg har udgivet 5 børneudgivelser med eget materialet og med masser af ideer til leg og bevægelse for og med børn i alderen 1-8 år.

Derudover har jeg lavet utallige kurser for voksne med ideer til musik, leg og bevægelse.

Brænder for at give skønne oplevelser med musik, leg og bevægelse

Jeg brænder for at give børn og andre barnlige sjæle gode, sjove og skønne oplevelser med musik, leg og bevægelse.

Jeg vil gerne være med at give børn en masse gode sjove oplevelser, hvor de får mulighed for at synge, danse og lege og hvor de ikke mindst, får mulighed for at bruge deres kroppe på mange forskellige måder.

For det er ikke nogen hemmelighed, at børn nu om dage ikke får bevæget sig meget som børn gjorde for bare 20 år siden.

Dèt vil jeg gerne være med til at lave om på. Bl.a. ved at lave sange og lege, hvor børn får mulighed for at få pulsen op og hvor de kan få sved på panden på den sjove måde.

Verdens bedste arbejde

I dag har jeg ”verdens” bedste arbejde. Jeg beskæftiger mig med det jeg kan li (og det jeg nok også er bedst til) og hvor jeg dagligt møder masser af glade børn og voksne. Et arbejde, der er meget alsidigt og hvor der ikke er en dag, en uge, en måned eller et år der er ens.

Det er også et arbejde som stiller store krav til mig som musiker og menneske. Derfor forsøger jeg hele tiden at udvikle mit materiale og mig selv, da jeg tror på, at ”hviler man på laurbærrene”, så går man i stå. Jeg er også af den overbevisning, at selvom noget er godt så er der altid noget som kan gøres bedre, hvilket gør, at jeg hele tiden reflekterer over mine programmer/ shows m.v.

Hvis du vil noget mere om hvordan mit liv har været med musikken så tjek “sådan startede det hele”.

MODTAG MIT NYHEDSBREV

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få musik og sjov nyheder. Og nej jeg spammer dig ikke!

Our Brand

MENU
Footer indhold lige her