Michael Back og hurlumhej orkestret

Michael Back & Hurlumhej Orkestret inviterer publikum på en sjov interaktiv rejse, hvor repertoiret er sange, der appellerer til fantasien og til at publikum skal være med til at synge, danse, hoppe, og ikke mindst lege. 

En koncert med Michael & Hurliumhej orkestret varer en lille time, hvis ikke andet er aftalt. Og I den time får børn og voksne en helt unik musikalsk oplevelse, hvor de på helt nært hold møder super dygtige musikere, der spiller på instrumenter som børn ikke normalt høre i deres dagligdag eller i radio og tv.

Michael Back & Hurlumhej Orkestret består nemlig udover Michael Back af 2-5 super dygtige nordjyske musikere, der spiller på akustiske instrumenter som: Guitar, harmonika, klaver, saxofon, klarinet, bas klarinet, djempe, bas, congas, cajon m.v.

Den store spilleglæde og den store erfaring gør at børn og voksne får en helt unik musikalsk oplevelse, som børnene vil mindes med glæde.

Frontman er Michael back, der I over 25 år har sat en stor ære i at lave musik og sjov for børn og barnlige sjæle. Han er kendt for sine aktiverende og sjove koncerter og siden august 1999 har han haft forrygende travlt som fuldtids børneunderholder/ entertainer. Igennem årene har han optrådt til mere end 3500 arrangementer og udgivelse af cd`erne:Op på tæerne, “Ska ‘vi hoppe?” ,“Så skal der leges!”  ”Fjolletrolde” og ”Spilop Hop”.

Michael & Hurlumhej Orkestret er musikalsk børneunderholdning i særklasse og en unik oplevelse, der vil egne sig suverænt til skolefesten, fastelavnsfesten, karnevalet, markedspladsen, indkøbscentret, handelsstandsforeningen, byfesten, festivalen m.v.

Folk siger:

Vi ved at børnene synes han er rigtig god. De elsker når han kommer , så er der god stemning fra morgen stunden af.  “jaaa – idag kommer Michael Back”

Priser og praktisk koncert info

Booking og kontakt

Folk siger:

Der sker bare noget når Michael Back og Hurlumhej orkestret går på scenen. Det gode humør smitter både børn og voksne!

Michael Back - Koncertanmeldelse

MODTAG MIT NYHEDSBREV

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få musik og sjov nyheder. Og nej jeg spammer dig ikke!

Our Brand

MENU
Footer indhold lige her