fbpx

Kurser for voksne i Musik og sjov huset:

Aktuelle musik og sjov kurser

Forår 2020
For gymnastikinstruktører, pædagoger, private børnepassere og andre interesserede:

Torsdag d. 27.2.20: kl. 18-21: hoppeloppe leg (1-3 år)

Sted:

Musik & sjov huset
Stationsvej 5c
9280 Storvorde

Inspiration til sjove stimulerende sange og lege!

Ud fra mine børneudgivelser har jeg i mange år taget rundt i landet og lavet utallige inspirationskurser i musik, leg og bevægelse.

Jeg har undervist studerende på uddannelsessteder, dagplejere, daginstitutions personale, indskolings personale og gymnastikinstruktører mv.

Om mine kurser:
Jeg nyder så meget at undervise voksne, og det er bare super at få lov til at videre noget af al den viden og ekspertise, som jeg har fået i gennem 25 års arbejde med leg og bevægelse.

I Musik og sjov huset vil jeg tilbyde inspirationskurser, hvor der vil være plads til 12- 20 kursister. Kurserne vil foregå om aftenen eller som dagskurser. Og så vil det være til priser som ikke kan afskrække nogen.

Alle mine kurser vil blive lagt op som et arrangement på min FB side, samt her på siden. Tilmeldinger vil ske via min hjemmeside. Det betyder, at det vil være nemt og overskueligt at finde info om et kurs, samt få info hvordan og hvor du tilmelder dig.

Har du spørgsmål, ønsker eller en ide til et kursus, så kontakt mig endelig for en uforpligtende snak.

Michael Back

MODTAG MIT NYHEDSBREV

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få musik og sjov nyheder. Og nej jeg spammer dig ikke!

Our Brand

MENU
Footer indhold lige her