Hej Nisse – online julekalender

Når det er er december så er det også Julekalender tid. Og i år er jeg igen aktuel med min super sjove virtuelle julekalender for børn i alderen 2-8 år.

I julekalenderen “Hej Nisse – jul med Michael Back”, præsenteres nemlig 24 forskellige nisser, der alle har det til fælles, at de har en sjov nissehistorie og ikke mindst en sjov sang og leg som børn og voksne skal være med til synge, danse, hoppe og lege til. Hvert afsnit varer 5-7 min og kan dagligt ses fra kl. 7.00.

Det er mit ønske at julekalender der være med til at skabe glæde og god julestemning og at den kan inspirer til en masse jule sjov, leg og bevægelse hjemme i stuerne, i institutioner og skolerne rundt i landet.

Julekalenderen Hej Nisse – kan se på YouTube kanalen Musik og sjov TV”, hvor I også kan se, høre og lege til mine andre glade og iørefaldende børnesange. Se www.youtube.com/musikogsjovtv. (Abonner gerne på kanalen – det koster helt gratis)

God fornøjelse og rigtig dejlig december til alle.
Mange gode julehilsner Michael Back

Hvis man vil synge eller spille sangene så vil der blive lavet et lille sanghæfte med tekster og becifringer på alle 24 sange. Derudover vil der blive lavet et hæfte med julehistorie og lege som man kan bruge før eller efter man har set julekalenderen. Materialet vil bliver udgivet sidst i november.

Vidste du at da julekalenderen blev sendt første gang sidste år, var der mange hundrede børn, voksne og institutioner der fulgte med dagligt.

Og julekalenderen blev brugt på mange forskellige måder. Nogle institutionerne så afsnittene i små grupper på Ipad og andre samlede alle børn og så med på stor skærm. Børnene så også afsnittene sammen med deres forældre der hjemme, hvor der blev sunget og leget i stuerne.

Det har bare været så dejligt at se og mærke hvor meget glæde julekalenderen skabte og hvor meget børn og voksne fik ud af at lege med ☺Tusind tak for det ☺

Du kan kontakte mig her

Our Brand

MENU
Footer indhold lige her