fbpx

Musik og sjov i en Corona tid!

Kultur er noget som vi alle har brug for, for at have det godt. Og i sær i denne tid, hvor alting er anderledes og ingenting er, som det var i går. Og for børn betyder kulturen utroligt meget, da kultur er noget som de kan forholde sig til og som de bruger flittigt i deres dagligdag. Derfor arbejder jeg p.t. på, at give børn forskellige online muligheder for at få så mange gode glade oplevelser med musik og sjov, som overhovedet muligt. Jeg vil nemlig gerne være med til at give børn sjove musikalske oplevelser, som kan gøre dagligdagen lidt sjovere i denne mærkelig tid.

Her nedenfor kan du se hvad jeg tilbyder musik og sjov i denne tid. Hvis du vil vide mere om hvad jeg ellers plejer at lave, så er du meget velkommen til at surfe rundt her på siden. Og hvis du kan bruge mig og det jeg kan i denne tid, så kontakt mig endelig for en uforpligtende snak.

Pas godt på dig selv og dine kære.
Michael Back

Dette tilbyder jeg i coronaperioden:

ANDRE SIGER

  • Også god til at engagere de voksne!
  • Timer sin optræden virkelig godt!
  • God til at få stemningen op!
  • Original!

MODTAG MIT NYHEDSBREV

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få musik og sjov nyheder. Og nej jeg spammer dig ikke!

Our Brand

MENU
Footer indhold lige her