Lidt om hvad jeg ellers går og laver?

Her nedenfor har jeg svaret på nogle spørgsmål om, hvad jeg ellers går og laver, hvor jeg bor og hvad mine fritidsbeskæftigelser er osv.

Hvor i landet bor du?

Jeg bor i Aalborg, hvor jeg bor i en 70èr villa i Aalborg øst, sammen med min kæreste Birgitte og vores hund Liva, der er en super sød gadehund fra Tyrkiet.

Jeg bor ikke ret langt fra min gamle mor (ca. 750 meter) og min lille bror, der har et hus i samme kvarter som mig.

Har da indimellem tænkt at det kunne være rart med meget noget mere plads til alle mine aktiviteter, men samtidigt er det også rart at bo så tæt på min gamle mor, da jeg så kan besøge hende tit og bl.a. hjælpe hende med at handle og hente medicin m.v.

Har du selv børn?

Ja – jeg har to børn, men de er voksne nu. Min søn Mathias og min datter Mathilde , der begge godt på vej til at skabe sig i et godt liv.

Min datter læser kommunikation på Aalborg universitet og min søn er lige blevet bachelor i international handel og markedsføring og har fået et godt job. Så de er bare så seje. Derudover så har Birgitte en datter – Jeanette, der er socialrådgiver og som lige har fået en lille søn.

Så jow jow – jeg er så blevet bonus bedstefar – og det er jo bare skønt.

Hvad er dine fritidsinteresser?

Jeg kan godt li at træne og bruge mig selv fysisk. Det er jeg faktisk også nød til med det arbejde jeg har. Så lige snart jeg har tid stå tager jeg gerne i det lokalemotionscenter, i svømmehallen, cykler eller løber en tur.

Vis mere

I 2015 gennemførte jeg en Ironman i København. Det var en hård men god oplevelse, og en drøm som jeg havde haft i mange år. Ja det var en bare så fed oplevelse, som jeg gerne gør igen. Men bare ikke lige nu, da jeg døjer med et dårligt knæ.

 Spiller du også musik for voksne?

Ja det gør jeg.  Jeg har spillet bas i flere ålborgensiske orkestre siden jeg var 14 år. Og i dag spiller jeg bas i tre bands:

BLT (Back, Larsen og Thrane)

Har jeg spillet med over 30 år. Vi spiller 10 – 15 jobs om året og spille guitarrock fra 60èrne og 70èrne. Vi spiller klub og festival jobs rundt omkring i landet. Se www.backlarsenthrane.dk

Malthe & Rockmaskinen.

I 2017 har Rockmaskinen 40 år jubilæum og jeg har nok været bassist i bandet i de sidste 25 -27 år. Vi spiller et par gange om året og hver gang er det fest. Du kan læse mere om Rockmaskinen her.

Jensen Duo.

Min gode ven og spilleven fra Boobs tiden – Hans Jørgen Vakili Jensen og jeg, spiller indimellem til runde fødselsdage mv. Vi spiller og synger akustiske sange under maden og så spiller vi op til dans med sange som alle kender. Hvis der er behov for det så laver vi også et underholdende indslag. Læs mere her

 Hvad drømmer du om på det kunstneriske område ?

Jeg vil gerne blive ved med at lave det jeg gør nu og blive endnu bedre til at underholder børn, laver kurser for voksne og udgiver min eget musik. Men samtidig vil jeg også gerne udvikle mig kunstnerisk og personligt. Og i de sidste par år har jeg har jeg holdt lidt øje med det arbejde som hospitalsklovnene de går og laver. Og det tiltaler mig meget.

Og jeg synes bare, at det er så godt et stykke arbejde de går og laver. Det er nogle meget professionelle klovne der p.t. er på vores sygehuse og jeg kunne sagtens se mig selv som en af dem.

Jeg har flere gange underholdt på Aalborg sygehus og har altid følt, at det har været nogle super gode oplevelser. Og så er det jo bare skønt at kunne gøre en lille forskel for de børn der er indlagt der. For det behøver jo ikke være en trist oplevelse at være indlagt og på hospitalet selvom det måske er på et meget trist grundlag, at man er det.

Arbejdet som hospitalsklovn lyder super spændende. Bl.a. fordi hospitalsklovnene virkelig kan gøre en stor forskel for de børn og familier der er indlagt. Der sker bare noget når der kommer en dygtigt klovn som har empati og situationsfornemmelse.

Så næste gang Danske hospitalsklovne søger nye elever, så søger jeg ind. Og så bliver det spændene om jeg bliver en af de heldige.

Vis mindre

MODTAG MIT NYHEDSBREV

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få musik og sjov nyheder. Og nej jeg spammer dig ikke!

Our Brand

MENU
Footer indhold lige her