fbpx

Foredrag: Med de små i musikken.

Michael Back - Koncert for børn

Varighed:
60 min eller efter aftale.

Intro pris
3500 kr. ex. moms og transport.

Deltagerbegrænsning:
Ingen

Hvor:

Forældre-og personalemøder i
Dagplejen, daginstitutionen,
gymnastikforeningen, uddannelsessteder mv.

 

Med de små i musikken

Foredraget ”Med de små i musikken” henvender sig til forældre, bedsteforældre, dagplejere, pædagoger, gymnastikinstruktører… – eller kort fortalt alle voksne som arbejder med eller har børn i alderen 1-6 år.

Alle børn og voksne oplever musik hver eneste dag – i radioen, bilen, på værelset, i dagplejen, børnehaven, butikscenteret ikke mindst i TV, når der f.eks. er Xfactor. For mange voksne er musik bare noget, der er dagligdagen og som man ikke ligger så stor betydning i, udover, at musik måske er noget dejligt noget som kan bevæge os på mange måder.

Men for børn og for især de mindre børn, har musik kombineret med leg stor betydning.  Børnene skal nemlig lære mange ting på meget kort tid og i dette foredrag vil jeg gerne give mine bud på:

  • Hvad musik og leg betyder for de mindste?
  • Hvorfor børn er så glade når de hører musik?
  • Hvordan kan musik bruges til at udvikle rumfornemmelse, motorik og fantasi?
  • Hvordan kan musik og leg give børn selvtillid?
  • Hvorfor er musiklegen så vigtig for børnenes udvikling?
  • Hvordan skal vi voksne agere, når vores børn vil lege og høre musik?
  • Hvorfor er det vigtigt at børn har deres egen musikkultur?

Alle disse spørgsmål, samt mange flere vil jeg give mine bud på i dette tankevækkende og meget underholdene foredrag, hvor dine latter musklende helt sikkert vil komme på prøve. Foredraget varer ca. 60 minutter og undervejs vil der være flere eksempler på sange og lege for de mindste.

Jeg bliver tit overrasket over hvor meget de mindste egentlig forstår og hvor meget de egentlig kan være med til af musik og sjov. Og man kan jo ikke andet end blive glad når man ser de små side og rokke til musikken i deres barnevogne eller når de lidt større forsøger at hoppe til musikken. Min erfaring er at hvis bare stemningen er god i rummet, de voksne er med løjerne og alle kan se og høre hvad jeg laver. Så er der næsten ingen grænser for, hvad de små vil være med til!

Foredragsholder er Michael Back, der i 2018  har 20 års jubilæum som fuldstidsbørnemusiker, musikformidler, gøgler, komponist, kursusholder og foredragsholder m.v. Igennem årene er det blevet til 5 børneudgivelser( cd og bog) og mange tusinde arrangementer for de mindste. Michael Back er et kendt ansigt i de nordjyske børneinstitutioner og blev bl.a. i 2014 kåret til den første karnevalsprins til Aalborg  børnekarneval – Nord europas største børne karneval. Michael Back har altid sat en stor ære i at give børn og barnelige sjæle de bedste musikalske oplevelser og i august 2018 etablerede han Musik og sjov huset – det lille musikhus, fordi der manglede et musikhus, hvor der var fokus på børnemusik. Michael Back er autodidakt børnemusiker, uddannet pædagog og har diplom rytmiske musik og bevægelse

MODTAG MIT NYHEDSBREV

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få musik og sjov nyheder. Og nej jeg spammer dig ikke!

Our Brand

MENU
Footer indhold lige her