fbpx

Foredrag: Skærmnissen flytter ind

Et foredrag om børns fysiske trivsel og brug af skærme.

 

Torsdag d. 24.10.19 kl. 19.30 – 21.00
Musik og sjov huset, stationsvej 5c, 9280 Storvorde
Entre: 20 kr.( begrænset antal billetter)

Bestil din billet her

 

Skærmnissen flytter ind”  er et foredrag for dig, der har børn eller arbejder med børn i alderen 1-6 år og som gerne vil vide mere om:

  • Hvordan påvirker det barnets hjerne at sidde ved en skærm?
  • Hvorfor kan det være svært at få dit barn væk fra en skærm?
  • Hvilken rolle spiller den fysiske leg for dit barns udvikling af personlighed?
  • Hvordan kan skærme og børns naturlige behov for fysisk leg kombineres?
  • Hvorfor opstod begrebet IPAD-børn?

Familievejleder Anders Ring og Børnemusiker Michael Back sætter i dette faktabaserede og humoristiske foredrag, fokus på børns fysiske trivsel og brug af skærme.

Torsdag d. 24.10.19 afholder vi vores første foredrag og vi glæder os helt vildt. Det er jo nogle super spændende og vigtige emner vi har taget op som vi håber vil blive taget godt i mod.

foredraget foregår i Musik & sjov huset, stationsvej 5c, 9280 storvorde. Billetterne koster den nette sum af 20 kr og i prisen får i også kaffe og snacks 🙂

Har du lyst til at være med den aften så er du meget velkommen til det. Der er kun et vidst antal billetter,  skal du bestille billet inden arrangementet via nedenstående link eller på tlf 2424 6388 (Michael Back). vi glæder os til at høre fra dig 🙂

mange hilsner Anders og Michael

Michael Back - Koncerter for børn

Anders Ring har stor erfaring med vejledning af børn og familier indenfor emner som kost, motion, skærmbrug, søvn og meget mere. Anders brænder for at finde frem til potentialet hos den enkelte familie, som gerne vil ændre vaner og livsstil. Anders er drevet af en motivation og en passion for at se mennesker lykkes og blive anerkendt for det, de er gode til. Desuden har Anders igennem flere foredrag behandlet ovennævnte emner på forældremøder i børnehaver samt på arbejdspladser.

Michael Back har mere end 25 års erfaring i arbejdet med børn (1-6 år) og musik, leg og bevægelse Hans store interesse er at give børn sjove musikalske oplevelser, der motiverer til leg og bevægelse og hvor børn kan bruge sin fantasi og krop på mange forskellige måder. Michaels Back har lavet utallige kurser for pædagoger og gymnastikinstruktører og igennem årene er det blevet til mere end 4000 arrangementer for børn og barnlige sjæle.

MODTAG MIT NYHEDSBREV

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få musik og sjov nyheder. Og nej jeg spammer dig ikke!

Our Brand

MENU
Footer indhold lige her